Új privát üzeneted érkezett!

Szeretnék megismerkedni Ózd vagy környékén élő kismamákkal vagy azokkal akik babát szeretnének 2007 vagy 2008-ban!!!!!
Vendég
 


Szia!
Én 20 évig Ózdon laktam, most Szigetszentmiklóson lakom. Van egy 14 hónapos kisfiam és most szeretnénk neki kistesót.
Üdv.: Ági
 


Szia Ági!

Egész véletlenül erre jártam,mert 1x már regisztráltam,de töröltem a regisztrációt,néha azért olvasgatok s látom,hogy 1 év után végre irt valaki!Hát jól elkerültél innen Ózdról!Mi 11 éve lakunk itt a szomszédos faluban laktunk addig!Nekem van egy 18 éves lányom és 14 éves fiam,kicsit megkésve gondoltuk,hogy jó lenne még egy baba,2 évig próbálkoztunk és nem sikerült!
Irj ha van időd és kedved!

Üdv.Kriszti
Vendég
 

 
 

Szia Kriszti!
Igen, sajnos nagyon elkerültem, bár mindig visszahúz a szívem és ha megkérdezik, még mindig ózdinak mondom magam. Valószínűleg ez már így is marad. Soha egyetlen helyen sem éreztem annyira jól magam, mint ott. Ha lett volna normális munka, még ma is ott élnék! Sajnos a szüleim meghaltak, a bátyámék Pest mellett élnek, a nővérem maradt ott, hozzá mindig szívesen megyek "haza" és mindig nagyon várom, hogy mehessek!
Már feladtátok a baba-témát? Csak azért, mert tudok egy nagyon-nagyon jó dokit Pesten.
Mi 1 év múlva szeretnénk Gergőnek egy kistestvért. Talán jót tenne neki, mert most rettenetesen akaratos :)
Üdv.: Ági
 


Szia Ági!

Hát igen sajnos itt nagy a munkanélküliség és volt is anno!Nekem is dolgozott a párom 5 évet Pesten,már ott tartottunk,hogy vagy mi megyünk oda vagy ő jön haza és akkor beindult a munkahely itt azóta is itt van,nekem a szakmám jó,mert bárhol eltudok vele helyezkedni (szoc.gond és ápoló)!Egyébként a nagy családunkból már csak én lakok itt,3 tesóm is B.pesten laknak abból 1 már Irországba van!Elég gyakran megyünk hozzájuk és ők is jönnek!A jövő hét után megyek én is a fiammal ő ott marad tovább én 3-4 napig maradok!A babaprojektet feladtuk,de nem védekezünk,ez is esély!Köszi a segitséget de mi nem akarunk addig elmenni a dokim nekünk is felajánlotta a meddőségit,de nem akarjuk,ha igy sikerül ha nem az sem tragédia van 2 gyönyörű gyermekem akikre nagyon büszke vagyok,de azért nagyon örülnénk még egy babának!!!!
Ha van kedved pirvátba irhatnál magatokról hol laktatok és suliba hol jártál!Hátha van közös ismerős!Én is irok majd!
Vendég
 


szia! Remélem megint erre jársz véletlenül.

Mi most fogunk Ózdra költözni, mert a férjem ott kapott állást. Két fiúnk van 10 hónaposak. Nem ismerek ott mamákat és velünk egykorú gyerekeket , így nagyon örültem amikor rátaláltam erre a topikra. Hát röviden ennyi remélem erre jársz.

Dóri
 
 


Szia Dóri!

Örülök,hogy irtál!mikor költöztök és melyik részre?????Hol kapott állást?????Ha gondolod és van kedved megismerkedhetünk!!!!!Ikreid vannak????Nekem 18 éves a lányom és 14 éves a fim!!!!!Minden nap benézek,most megyek délutánra,de este majd ha haza jövök benézek!!!!!!Privátba megirom hol melyik részen lakunk!!!!!!
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó