Új privát üzeneted érkezett!

Megpróbálkozom, hátha vannak itt mások is innen Csongrád megyéből. :roll:
Én lányom 7 hónapos és eddig szinte csak fiú játszótársai akadtak. Jó lenne ismerkedni másokkal, akikkel majd talán oviba, iskolában is összefut a lány! Meg amúgy is, csak úgy tapasztalat csere miatt is.. :)

omr
 
 


Mamik
Nyitok egy új topikot ahova szeretném összegyűjteni a véleményeket tapasztalatokat, hogy hova érdemes költözni Budapest környékére... hol milyen lehetőségek vannak? Milyen az iskola óvoda?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

Itt a topik gondoltam, jobb ha egy helyen van és minnél több embert meg tudok kérdezni...


ÉLETMÓD----HOL ÉRDEMES ÉPÍTKEZNI?

nem enged linkelni valamiért...

Kép
Kép
Kép
 
 


üdv
minden kismamának figyelmében ajálanám:-)
Minősségi német és francia gyártmányu pelusok olcson eladok
Mikro és mini már 32ft/db és 75db-os
Midi 4-9kg 34ft és 66db-os
Maxi 7-15kg 36ft 63db-os
junior 12-25kg 60db-os 37ft/db
Popsitörlő 2*60db csak 600ft aloe verával,és kamillával,sensitiv vastag pamutos lapu.
uszopelus minden méretben csak 80ft/db
Bugyipelus minden méretben(maxi,junior)csak 40ft/db.Minden kérdésre szivessen válaszolok.-)

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
 

 
 

Sziasztok!

Én is szentesi vagyok. Van egy 10 és fél hónapos kislányom akit Lizettnek hívnak. Az én kislányomnak sincs játszótársa csak Orosházán, mert férjem odavalósi. Így én is szeretnék másokkal ismerkedni.
 
 


Remélem nem bánjátok, hogy egy picit bepofátlankodok, de szeretnék ajánlani Nektek is termékeket, illetve akit érdekel a termékek forgalmazása annak üzleti lehetőséget! Kiváló minőségű magyar tisztítószereket, élelmiszereket és táplálékkiegészítőket kínálok a H&I képviseletében ... www.bogen.5mp.eu ... nekem nagyon tetszenek a termékek, biológiailag lebomlanak...
Szép hétvégét: bogen@tvn.hu

Kép
 
 


:D Kismamák Figyelem! FÜLBELÖVÉS Újszülötteknek illetve Csecsemőknek! Speciális EU által szabadalmazott nikkelmentes orvosi titánium és orvosi plasztik fülbevalókkal,szép svarowsky kristály kövesek,több méretben nagy szinválasztékkal, kifejezetten a babák igényeinek megfelelően kialakitott ún. pillangós hátsó résszel ami nem szúrja a fülét a piciknek alvás közben.(Egyedi eldobható kapszulás rendszerrel,100% sterilitással) A Klinikán és a 2-es korházban eddig az elmúlt 10 évben az általam forgalmazott fülbevalókkal dolgoztak ,sajnos már megszünt de én folytatom tovább! Házhoz megyek! Tel:30/2468247 :P Kép http://www.hu.blomdahl.com/
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó