Új privát üzeneted érkezett!

Másfél éves cuki kislányommal (Dóri) keresünk élő társaságot itt a temető mellett. Hosszasan levelezni lusta vagyok, találkozni, játszani, jönni-menni annál több kedvünk lenne.

Jelentkezzetek!

Anetta

Anetta
 
 


Hát, úgy látszik ez nem fog menni, mindenkinek van már játszótársa vagy senkinek sem hiányzik. Mi a nyár elején költöztünk ide, a barátok meg vidéken/külföldöm, kicsit egyedül érezzük magunkat... Várandós anyukák társaságát is keresem.

Jó lenne, ha valaki írna!

Anetta
 
 


Köszönöm, de nem vásárolni szeretnék....

Anetta
 
 

 
 

Tényleg nem lakik erre felé senki kisgyermekkel?
Dóri azóta mindjárt kétéves lesz.

Anetta
 
 


Anetta! Itt vagy még?
Én sétálnék is veletek, ha rendbejöttünk. Egy hónapos a lányunk, hatéves a bátyja. A kicsinek a gyarapodásával van egy kis gond. Itt lakunk az Érdi útnál.
Nem tudsz jó fej, rugalmas, bölcs, szoptatásbarát környékbeli gyerekorvost?

é
 
 


Szia Évuska!

küldtem privit, bár nem látom nyomát, hogy át is ment.

Mi a Hóvirág úti dokinénihez járunk. Dr. D. Annamária, szerintem ő szoptatáspárti, bár szerencsére ilyen jellegű problémánk csak átmenetileg, 1-2 napig volt. A húgom ilyenkor azt tanácsolta, falajak fel egy tábla csokit és dőljek le legalább 1,5 félórára. Nekem is, neki is működött. Aztán meg hogy ne foglalkozzak vele, szoptassam, ne stresszeljek azon, hogy mennyi kerül a gyerekbe. Ezt azóta tanácsoltam a barátnőmnek is, bevált.

Nekem a nőgyogyóm és a háziorvosom viszont NEM szoptatás párti (végülis egy évfolyamon végeztek...), illetve a fél éven túli szoptatást ellenezték, de nem erőszakosan.

A dokinéninkkel amúgy nagyon elégedettek vagyunk, bár hála az Égnek ritkán találkozunk.

Ha lehet privi helyett ímélt küldj lécci, arra egyszerűbb válaszolni!

Üdv,

anettam@citromail.hu

Anetta
 
 


Halihó, nem tudom, hogy jár-e még erre valaha valaki... minden esetre hasonló cipőben járok, mint Anetta.
A környéken lakom, a kisfiam most 1 hónapos, és a környezetünkben nem nagyon ismerek babázó anyukákat, jövőbeni játszótársakat Boncának. Anetta, Te már biztosan megtaláltad azóta a társaságod, de ha mégis úgy gondolod, örömmel veszem a jelentkezésed, vagy bárkiét, aki kedvet érez hozzá.
Petra
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó