Új privát üzeneted érkezett!

Másféléves kisányommal nemrég költöztünk a Farkasréti temető mellé. Keresem kisgyermekes és várandós anyukák társaságát közös programok, eszmecserék stb. céljából.

Remélem, valaki jelentkezik, mert a másik 3 topikomat már sokan látták, de senki sem írt :(

anettam@citromail.hu

Anetta
 
 


Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.


Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft


Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo.....mp;start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.


KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
 
 


Hát, úgy látszik ez nem fog menni, mindenkinek van már játszótársa vagy senkinek sem hiányzik. Mi a nyár elején költöztünk ide, a barátok meg vidéken/külföldöm, kicsit egyedül érezzük magunkat... Várandós anyukák társaságát is keresem.

Jó lenne, ha valaki írna!

Anetta
 
 

 
 

Sziasztok Kismamik, Anyukák!

Hátha tudtok nekem segíteni...
Érdekelne, hogy ismeritek-e az Albert utcai rendelő gyermekorvosait.
Az van hozzánk a legközelebb, de tapasztalat és környékbeli ismerősök híján nem tudok dönteni :)

Ők a dokik:

Dr. Bene Márta
Dr. Sziráki Katalin
Dr. Szakolczai Ilona
Dr. Rapp János


Minden véleményt megköszönök :) A legjobb lenne priviben :)
Ezer hála!

Kép


Sajnos egyiket sem ismerem. De általában a gyerekorvosok legtöbbje normális. Azt is mondják, jobb, ha nőből van, mert akkor jobban átérzi egy anya lelkiállapotát, problémáit. A védőnőtől esetleg nem tudod megérdeklődni?

Anetta
 
 


Anetta - Köszi a választ .. :)
Meg fogom kérdezni a védőnőmet, de érdekelt volna 1-1 szülői vélemény is.
Amúgy abban egyetértek, hogy női dokit érdemesebb keresni ;)
Hátha valamelyik topicban belefutok olyanba, aki ismeri valamelyiküket :)

Kép


Sziasztok!

Remélem nem haragszotok meg érte, de fel szeretném hívni a figyelmeteket 4 új csoportra a XI. kerületben. Mindegyik csoport teljesen ingyenes, előjegyzés nem szükséges! Jöhetnek idősebb gyerekek is, a hely egy játszószoba, jó nagy tér, tele játékkal.

1. Baba-mama szopis csoport. Két IBCLC-re készülő anyuka vezeti, én pszichológus vagyok, társam pedig gyermekgyógyász. Oldott légkörben beszélgetés a leggyakoribb szopis kérdésekről, problémákról amíg a gyerekek játszanak, ismerkednek. Lehetséges témák: a szoptatás menete, tejmennyiség növelése, visszatérés a tápszeres pótlásról az anyatejre, hozzátáplálás, elválasztás, alvás, szopis problémák, a szoptatás örömei, előnyei, az 1 éven túli szoptatás, tandem szoptatás, stb, stb. Minden hónap ELSŐ péntekén 10-12 óráig.

2. Szoptatásra felkészítő csoport várandósoknak. A szoptatás alapjai, hogyan kezdjük jól, az újszülött viselkedése, a szoptatás normális menete, felkészülés az első időszak lehetséges nehézségeire. Ide is jöhetnek nyugodtan idősebb testvérek, van jó sok hely és játék. Minden hónap HARMADIK péntekén, 10-12 óráig.

3. ANGOL NYELVŰ baba-mama szopis csoport. Mint fent, csak angol nyelvű anyukáknak. Minden hónap MÁSODIK péntekén, 10-12 óráig.

4. ANGOL NYELVŰ várandós csoport. Nemcsak szoptatás, hanem a babavárással kapcsolatos összes téma angol nyelvű kismamáknak. Minden hónap NEGYEDIK péntekén, 10-12 óráig.

Helyszín: XI. Bártfai u. 34/A, Korai Fejlesztő Központ
Tel: 363-0270
Megközelítés: Piros 7/173 busz a Bártfai u megállóig (Szt. Imre kórház).
Parkolási lehetőség van a környéken.

Várunk mindenkit szeretettel! Légyszíves adjátok tovább az információt bárkinek aki esetleg érdeklődik egyik vagy másik csoport iránt!

Köszönöm szépen!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
 
 


Kedves lakótársak!

Ajánljatok megbízható, rugalmas, bölcs, szoptatáshoz valóban értő, nem gyógyszermániás házi gyerekorvost nekünk! Egy hónapos a lányunk. Köszönjük!

é
 
 


Szia Évuska!
A mi doktor nénink nem híve a gyógyszerezésnek ezt más anyukáktól hallottam az egészséges rendelésen, mert nekünk ilyen ügyben még nem kellett a segítsége. Inkább a védőnő az aki ért a szoptatáshoz a doktor csak szorgalmazza az anyatejes táplálást.
Milyen a védőnőd? Azt tudod, hogy orvost választhatsz, de védőnőt nem.
A neve Dr. Karácsony Erika a rendelő a Szilágyi E fasor 18. szám alatt van egészséges rendelés hétfőn 12-14ig és csütörtökön 14-16ig.
Andi

Kép
 


Tényleg jó a dokinéni, egyszer nálunk helyettesített!!

Anetta
 
 


Köszönöm a tippet, anyóstól nincs is messze, sőt innen is közvetlen járat, az 59-es visz!

é
 
 


Sziasztok!

Többnyire márkás, nagyon jó minőségű kinőtt ruháinkat (vannak olyanok is, amit nem is hordtunk) eladnám, az alábbi címen tudjátok őket megnézni, ha valami felkelti az érdeklődéseteket, írjatok privit, és leveszem onnan, megegyezünk :)

http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=9932539

Budapesten személyesen is átvehetők!

Niki

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]http://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
 
 


Halihó, nem tudom, hogy jár-e még erre valaha valaki... minden esetre hasonló cipőben járok, mint Anetta.
A környéken lakom, a kisfiam most 1 hónapos, és a környezetünkben nem nagyon ismerek babázó anyukákat, jövőbeni játszótársakat Boncának. Anetta, Te már biztosan megtaláltad azóta a társaságod, de ha mégis úgy gondolod, örömmel veszem a jelentkezésed, vagy bárkiét, aki kedvet érez hozzá.
Petra
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ismeretlenül zavarok de lehet, hogy valakit érdekel:

Összeszokott 3 fős csapat családi házak, lakások heti rendszeres vagy alkalmankénti takarítását, kertgondozást, karbantartási munkát vállal Budapest déli részén és a környező településeken.
Egyénre szabott árak és szabadon változtatható időpontok.
Hívj: 06/203831924
Írj:munkamailbox@gmail.com
Nem fogod megbánni. Gyors, olcsó, megbízható, leinformálható csapat vagyunk!!!!


Szép napot mindenkinek és köszi, hogy elolvastátok.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó