Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Enikő vagyok és 27 hetes (első)várandós vagyok!
Remélem sokan csatlakoznak!
Írjatok!!!!!

Kép
 


Sziasztok!

Látogassatok el a köv. oldalra!
Gyermek mondókákat fogtok találni
:lol:

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Vagy

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Kép

Üdv.
 


Hahó!

Nem hiszem el, hogy senki nincs újfaluba kismama???? Hahó csajok légyszi írjatok!

Kép
 

 
 

Sziasztok!
Pont most volt az rtl-en a Berettyóújfalui Kórház! Le is minősítették! És merd rábízni magad! Nem csak a szakrendelőket kellett volna felújítani, hanem az osztályokat is! Na mi ehhez kicsik vagyunk itt úgy is csak mi szívunk! Ha egyáltalán itt fogok szülni és nem zárják be addigra!
Légyszi Írjartok!
Enikő

Kép
 


Remélem nem bánjátok, hogy egy picit bepofátlankodok, de szeretnék ajánlani Nektek is termékeket, illetve akit érdekel a termékek forgalmazása annak üzleti lehetőséget! Kiváló minőségű magyar tisztítószereket, élelmiszereket és táplálékkiegészítőket kínálok a H&I képviseletében ... www.bogen.5mp.eu ... nekem nagyon tetszenek a termékek, biológiailag lebomlanak...
Szép hétvégét: bogen@tvn.hu

Kép
 
 


Sziasztok!
Püspökladányi 31 hetes kismama vagyok,ha minden igaz Újfaluban fogok szülni.Ismeretlen a kórház számomra,az első két gyermekemet a DOTÉ-n szültem.Tudna valaki felvilágosítást adni az Újfalui kórházról?

Köszönöm,üdv Judit!

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok Csajok!

Kép
 


Szia Judit!
Bár nekem sincs sok tapasztalatom újfaluról, de voltam bent látogatóban és bennem nagyon jó benyomást keltett! Tök rendesek a szülésznők, a csecsemősök.De majd márc.29 után bővebb beszámolót tudok írni! Egyébént ki az orvosod? Szülésznőt fogadtál? Miért pont újfalu?
Enikő

Kép
 


Szia Enikő!Köszi a felvilágosítást,azt hittem én is,hogy nincs kismama Újfaluban,olyan kevesen vannak ezen a topikon.Ezek szerint te is ott szülsz Újfaluban?Nem nagyon ismerek ott egyetlen orvost sem,csak névről és egyet kettőt látásból,mert a sógornőm is ott szült,de neki minden és mindenki rossz volt,mert benn kellett feküdnie majdnem 3 hetet.Úgyhogy belőle nem lehet semmilyen információt kiszedni.Szénási doktorról hallottam,hogy ő általában mindenkivel úgy beszél,mint a kutyával,de őt sem ismerem.A védőnőm szerint javuló tendenciát mutat az ottani fejlődés,úgy felszereltségben,mint emberi mivoltukban.Szülésznőt sem ismerek egyet sem.Azért Újfalu,mert a DOTE már nem a mi körzetünk,csak koraszülés esetén fogad minket,egyébként mindenért fizetni kell és elég borsos az ára,ezt az összeget inkább a babára költöm.Meg két gyerek mellett Debi elég messze van a párom számára,Újfalu felé a közlekedés is zavartalanabb és rövidebb is.Úgyhogy választanom kellett más kórházat,a karcagit javasolták még,de arról meg még rosszabb dolgokat hallottam.Az orvos fogadásról meg az a véleményem,hogy,ha éppen nincs a doki ügyeletben mikor én szülök,a mostani egészségügyi változások miatt szerintem nem fog bejönni,ha éppen szabin vagy pihenőn van,úgyhogy úgy gondoltam annál szülök,ahová esek.Csak szerettem volna néhány dolgot tudni,csak úgy mihez tartás végett,mert szerintem engem már talán jobban foglalkoztat ez a kérdés,mint maga a szülés.Egyébként,ha ott szülsz,nem biztos,hogy nem futunk össze,mert én ápr.9.-re vagyok kiírva,de már 30 hetesen egy ujjnyira nyitva voltam és pénteki uh-án azt mondták,hogy már a lepényem is I. fokban érett,szóval van esély rá,hogy hamarabb jön,mint kellene.
Ne haragudj,egy kicsit hosszúra nyúltam,remélem nem untad meg az életed,amíg elolvastad.Judit :!: :lol:

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Judit!
örülök, hogy írtál és hogy ilyen sokat annak is, mert úgy éreztem már magam, mint egy bolond, aki magában írogat! Én most már nagyon félek, de nem a helytől, hanem a szüléstől! Erről jut eszembe, hogy febr.27.-én(jövőhét szerda) szülés felkészítő lesz a nőgyógyon egy orvossal és egy szülésznővel! Én csak kíváncsiságból megyek, hátha bemutatják a helyet, a körülményeke! Ha gondolod gyere!
A hamarabbi szülésről meg csak annyit, hogy úgy érzem én is hamarbb szülök a kiírtnál! szerintem egy hideg vagy meleg front megindít!
Enikő

Kép
 


Szia Enikő!
Örülök,hogy írtál,még most tudtam elolvasni az üzit,ugyanis ágyra vagyok ítélve és nem igazán tudok kényelmetlen széken ülni.A nőgyógy megvigasztalt,hogy ha nem akarok korán szülni,akkor szigorúan tartsam be az előírását,mert már 32 hetesen rövidült a méhszájam és nyitva vagyok 1 ujjnyira,ráadásul a hasam is eléggé keményedik és szigorú pihit írt ki a következő 2 hétre legalább.De eldöntöttem,hogy még csak azért sem fogok megszülni hamarabb,hátha összefutunk a kórházban.Úgyhogy próbálom kihúzni a 37.hétig,szedem a magnéziumot,amit kiírt és pihizek ezerrel.Köszi,hogy megemlítetted a felkészítőt,de attól tartok éppen nem tudok elmenni,mert a lányomnak szerdán nyílt nap lesz az isiben,pedig érdekelt volna.Ne félj a szüléstől,igaz nem leányálom,de azért nem is olyan vészes,főleg ha tudsz tűrni a fájdalomnak.Gondolj közben arra,hogy már nem sok választ el attól,hogy meglásd a kis pocaklakót.Az első gyerekkel engem is nagyon elijesztett egy anyuka,míg felértünk a szülőszobáig,hogy így nem bírom majd ki,meg úgy,meg hogy mennyire fog fájni,főleg az első szülés,meg hogy nem fogok tágulni sem rendesen stb.A vége az lett,hogy ő a 4.-et szülte és legalább 3 órával később szült meg,mint én.Úgyhogy ne hallgass senkire sem,mert ez mindenkinél másképp zajlik le és azért nem annyira borzasztó,hogy ne lehessen túlélni.Igaz bennem is van egy kis félsz,de ez egészséges és mire odaérsz a szülőszobáig meg látod akkorára már nem fog a félelem eszedbe jutni,inkább az,hogy nemsok van hátra és láthatod a csöppséget.Szóval fel a fejjel :!: :D :D

Kép
Kép
Kép
 
 


Bocsi,egy kicsit már megint hosszúra nyúlt..... :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
 
 


Hello Judit!
Bocs, hoy nem írtam rá válasz a múlt héten, de a jó időbe kint voltunk a párommal kertészkedni így nem volt időm írni!
Remélem még egyben vagytok!!!!
Pihizz sokat!!! Nem írtak inkább magnerotot a magnézium helyett, az állítólag erősebb!! Bár én egyiket sem szem, mert az egyik ismerősöm nem tudott kitágulni tőle, így császár lett!!!
Próbáld meg kihúzni a 36. hétig, mert akkor nem itt szülsz meg, hanem egyből visznek be a Klinikára Debibe, mert itt nincs tán olyan felszereltség, mint debibe! (nem lenne itt inku????) :shock: :shock: nem tudom!!!!
Ja a felkészítőről meg csak annyit, hogy nem tudtam menni felkészítőre, mert Debibe kellett mennem! Majd jövőhéten!
De meg volt az első NST-m! A dokim semmi külit nem mondott jövőhéten megyek UH-ra és ujjabb Nst-re!!!
Egyébként velem semmi küli nincs!
Tényleg próbálj meg sokat pihenni a Babáért(Geriért)!!!!!!!
Enikő

Kép
 


Szia Enikő!
Látom még most írtál az előbb,nekem is most van egy kis időm írni.Sokat pihizek,már kilyukad az oldalam,nem nagyon van már türim feküdni,de még 11 napot mindenképpen ki kell bírnom a 36. hétig,remélem menni fog.Aztán igazán már nem bánom,hogyha menni kell szülni.Tehát akkor jól tudom,hogy 36 hetesen már Újfaluba visznek?Ez egy kicsit megnyugtató.Tegnap voltam uh-án,méreteit nézve és összehasonlítva a lányoméval jók,most Gerinek olyan méretei voltak 34hét 2naposan,mint a lányommal 36 hetesen,szóval nem vagyok elkenődve.Kedden megyek dokihoz,attól viszont eléggé félek,mit fog mondani.Azért egy kicsit parázok is,mert az utcánkban egy kismama,aki 1 héttel fiatalabb,mint én és tegnapelőtt elvitte a mentő,állítólag elég gatyául volt.Ráadásul egy utcával feljebb lakik egy másik kismama,aki most fordult a 37. hétbe,ő is két napja ott dekkol Újfaluban,nem engedték haza NST-röl,mert rossz eredménye lett és kiderült,hogy el van öregedve a lepénye teljesen,úgyhogy már csak gyerekkel jöhet haza.
Sajnálom,hogy nem voltál az előkészítőn,pedig gondoltam majd mesélsz,hogy milyen volt.
A magnézium bevált,vagyis valamivel jobban vagyok,az erősebb keményedéseim megszűntek,bár néha-néha keményedek,de ez már amúgy is lenne.Csak kizárólag a 36.hétig szedhetem.
Örülök,hogy te jól vagy,bár gondolom a mostani rossz idő téged sem lelkesít túlzottan.NEkem is még annyi dolgom lenne,még nem mostam át a baba holmikat,még a babakocsi is ott áll,át kéne súrolni,a kiságy még összeszerelésre vár(ez a párom feladata lesz)és persze még takarítani is kellene,mire elmegyek szülni.Úgyhogy özön a dolgom,még nem lehet a szülésre gondolni.
Bocsi,hogy mindig ilyen hosszúra nyúlok,rövidebb lenne,ha naponta többször is írnék,de remélem azért így sem haragszol. :lol:
Üdv:Judit :!:

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Judit!
Én is elég sz@rul vagyok! Ez az időjárás teljesen kikészít!
A házimunkáról nem is beszélve! Takarítani kéne az ablakokat, de egy kis porszívózás, törölgetés sem ártana!
Örülök neki hogy legalább valaki ír és hogy ilyen sokat, annak is, mert idővan rá olvasni és válaszolni!
Most láttam, hogy írtál a márciusi topikba! A málnalevélteáról:
csak annyit, hogy nem szabad ízesíteni, a 36.héttől lehet inni, és azt mondják, hogy az íze sem olyan vészes! Ja és várd meg míg kihűl állítólag így is jobban fogyasztható!
Szóval 36. héttől itt szülsz, úgy hogy bírd ki! És hátha talizunk!
:D
Üdv: Eni

Kép
 


Ide is írok egy pár sort.Már azt hittem elvesztél a kerti munkálatokban.Tegnap is felnéztem egy kicsit,bár nem írtam,csak olvasgattam,mert nem voltam túl jól,még az ülés is nehezemre esett.Remélem nem lesz rám rossz hatással a front,mert jó lenne még 10 napot legalább kihúzni.Már tök depis leszek emiatt a koraszülés miatt.
Nem is említettem még,hogy vannak rokonaim(vagyis a férj uramnak)Újfaluban.ott lakik a keresztanyja,Bondár Sándorék a Bihari utcán.Ja,és volt egy kolleginám a SPAR-ban,Szabóné Gyólai Katalin.Nem ismered őket?

Kép
Kép
Kép
 
 


A Bondár Sándor név mond valamit, csak a bihari utca nem ! Ő nem a herpály-team főnöke? Mert akkor azt ismerem! A női név viszont nem mond semmit!
Nekem nincs sok ismerősöm P.ladányba! Csak Sós Gabriellát és Győrössi Ákost ismerem! Őket a munkahelyem miatt!(Határőrség-Rendőrség)
Tökre keményedek! És fájdogál is a pocim! De csak jóslók(sajnos)
Már nem bánnám, ha ma meglenne! Akkor majd szólok, hogy gyere te is ,ne feküdjek bent egyedül úgy uncsi :wink: :wink: ! :D :D
Csak viccelek
Már úgy irigylem azokat a kismamikat, akik már túl vannak rajta! De mind olyan szép!

Kép
 


Bondárék már nyugdíjasok,egy fiúk és egy lányuk van,a fiú kinn van Londonban,ott dolgozik,a lány éppen gyesen van a harmadik babával,ők egerben laknak.Úgyhogy tuti nem azokról van szó,akit írtál.Én is keményedek,de a magnézium valamelyest segít elviselni,ha fekszem vagy ülök meg semmi bajom sincs,lehet már a súly is húz lefelé.Ha vársz még legalább 9 napot,akkor esetleg van esély rá,hogy talizzunk a kórházban.Én is egyre jobban érzem,hogy most már tényleg teher.Holnap megyek dokihoz,kíváncsi leszek mit mondd,nyílni tuti tovább nyíltam,bízom benne azért nem vág be üdülni,akkor tényleg talizunk.Majd kiderül.Mindenesetre tényleg jobb lenne már túl lenni rajta.
A lányom is itthon van táppénzen,hú most van egy keményedésem..........,úgyhogy valamivel könnyebb lesz a hét,őt nem kell most kísérgetni.néha már attól vagyok rosszul,hogy ki kell lépni a kapun.Ráadásul annyira lassan haladok,hogy már rosszul vagyok magamtól,meg ettől a tehetetlenségtől is.
Kitartás még neked is,itt lesz már a finis,persze addig még iszonyú lassan telik az idő,de előbb-utóbb úgyis ott kötünk ki.

Kép
Kép
Kép
 
 


Egyébként igazad van tényleg uncsi odabenn egyedül,ismerős nélkül :D :D :!:

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Enikő!
Látom még nem voltál fenn,azért írok egy pár sort még a mai napról.Voltam dokinál,minden rendben,nem nyíltam tovább,azt mondta a doki,hogy továbbra is pihizzek és akkor már megúszom a koraszülést.Kicsit meg is nyugodtam,jobb lett a kedvem is,de azért még nem múlt el a krízis időszak.A doki is örült az eredménynek.Jövő hét pénteken kell mennem NST-re 9-re Újfaluba.Úgyhogy szegről végről jól alakult a mai nap,vagyis én rosszabbra számítottam és ez most egy kellemes csalódás.
Neked hogy vannak a görcseid?
Judit!

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Enikő!
Hol vagy?Csak nem elmentél szülni?

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Judit! nem mentem még el szülni csak nem volt időm topikozni!
Mindig van mit csinálni!(főzök, mosok, takarítok, rendezgetem a kicsi szobáját!)
Egyébként én Pénteken 10től vagyok Nst-n, ha kihúzom jövőhétig akkor lehet, hogy talizunk! :D
Fájdogál a hasam! De mindig elmúlik (sajnos)
Na megyek , indulok a 2. Nst-re! kíváncsi vagyok!
Ui: Tegnap teltház volt újfaluba 6 kismama szült! Ennyit jelentett a front!
Hát idáig nem jött, ahol én lakom! :wink:
Na igérem hamarosan jelentkezem!

Kép
 


Szia Judit!

Voltam ma Nst-n és előjegyeztek jövőhét péntek fél 10-re úgyhogy én vagyok utánnad!
A gyerek méretei: BPD: 93mm
THX:91x87mm
FL: 72mm.
Azt hadd kérdezzem meg, mit jelent az hogy a lepény mellső falon másod fokban érett. Az már azt jelenti, hogy nemsokára jön a baba? Te már biztos jobban tudod.
Egyébként a baba sokat mozgott és jól érzi még magát odabent!

Ja és nagy élmény ért mert mellettem a roma származású nő már a 6. gyermekét szülte. Neki már nem kellett málnalevél tea!!!! :D

Legyél jó és vigyázz magatokra!

Sziasztok!!

Kép
 


Szia Enikő!
Bocs,hogy én is csak most írok,de nem voltam túl jól az elmúlt két napban,úgyhogy én sem voltam topik közelben.Ne izgulj az érett lepény miatt,nekem már a 34. héttől érett másod fokban,de a dokim azt mondta,hogy ez igazából csak a baba fejlődése miatt lényeges,mert ilyenkor már nem úgy látja el a feladatát.De így simán túl is lehet vinni még,úgyhogy nincs gáz.Az egyik ismerősömnek,aki tegnap meg is szült,már túl volt érve 2 hete,de még tegnap került olyan vészhelyzetbe a baba,hogy meg kellett császározni,egyébként ő is ott szült.Szóval csak semmi para.Akkor úgy néz ki,hogy pénteken talizunk?Remélem én is kibírom még odáig,még 3 kritikus napon kell túl lennem és befordulok a 36. hétbe szerdán.Elvileg már szülés előtt egy két nappal a baba sem mozog már intenzíven,szerintem ez alapján még te sem mész szülni.
Várjál meg,hátha együtt megyünk!
Most nem írok többet,éppsn tesómék vagyunk és már készülünk haza,majd jelentkezem.
Judit :!: :D

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Judit!
Hétfőn voltam védőnőnél és tök jókat mondott! Ellátott mindenféle hasznos tanáccsal minket, de le is adott, mert lakhelyileg nem hozzá tartozom(csak sunyiba voltam eddig is nála). Szóval most itt vagyok védőnő nélkül! A babó hétfő este óta nem mozog valami hű de sokat! Ha mozog is nagyon Lightosan! Csak megmutatja, hogy ne aggódj anya még élek! Még most látom, hogy kiírta a vonalzód, hogy anyának már nagy pocakja van- Ja hát persze beléptél a bűvös 36.-ba! Tök jó!
Pénteken meg remélem találkozunk! Bár képet is rakhatnék fel magamról, hogy megismerjük egymást! Kép ez olyan 36 hetesen rólam
Tegnap kitakarítottam(tunk) anyával, meg átrendeztettem a gyerekszobát így tegnap este alig bírtam megmozdulni!
Más most nem jut eszembe!
Remélem azért még jól vagy!
Üdv neked! Ha más nem akkor Pénteken tali egy szia erejéig!

Kép
 


Szia Judit!
Na mi van már ???? Csak nem beelőztél? Ez nem ér!
Ha igen Gratulálok!
De ha nem, akkor adj valami életjelet magadról!
Bár holnap tali!
Üdv:Eni

Kép
 


Szia Enikő!
Bocsi,hogy eddig nem voltam jelen,de nem volt időm a gép előtt ülni,állandó mozgásban voltam,este meg örültem az ágynak.Láttalak pénteken,csak mivel nem olvastam az üzidet még akkor csak tippelni tudtam,hogy esetleg te lehetsz.Nem mertem szólni sem,mert ha nem te lettél volna nem akartam idiótának kinézni.Ne haragudj érte :!: :oops:
Egyébként fekete naciban és barna tunikában voltam,láttam,hogy dilemmában vagy,gondolom rám ismertél.Még egyébként jól vagyok,vagyis húzom még,de már nem problémázom rajta,hogy mi lesz,ha menni kell szülni.Aranyos volt a szülésznő,nagyon megfogott,remélem a többiek is ilyenek lesznek.Következő NST pénteken szintén 9-kor lesz,ha nem jön közbe semmi.Majd bátrabb leszek.A héten nem is nagyon volt időm a terhességgel foglalkozni,mert most készülünk új házat venni és millió utána járással volt,így a hét is hamarabb eltelt.A hétvége meg eladással ment el,egy kis örökölt föld,a férjem épp most van kinn megnézni a vevővel.Szóval mozgalnas hetem volt és a köv. is így kezdődik,holnap 9-kor a bankban kezdem,kedden meg jelenésem van a dokimnál,remélem nem talál vmit,ami miatt be kéne feküdnöm,persze akkor is kidumálom magam belőle még ha így lenne is.
Szóval nyugodt lehetsz nem előztelek be,meghagyom az elsőbbséget,esetleg csak együtt mehetünk.
majd jelentkezem:Judit!

Kép
Kép
Kép
 
 


Szióka!
Már tényleg aggódtam, hogy mi lehet veled? És nagyon megörültem amikor láttam, hogy az utsó üzi a tied! Én sem mertem volna odamenni és megkérdezni, hogy te vagy e, de akkor én is jól tippeltem! Akkor így jegyezném meg, hogy jó nagy pocid van! neked 36-on nagyobb, mint az enyém 38-on! Bár lehet, hogy a gyerek méretei ideálisak ettől függetlenül!
Én most csütörtökön megyek Nst-re, mert az a választott szülésznőm, aki pénteken volt bent és ő mondta, hogy legközelebb csütörtökön lesz! Ja és elment a dokim szabadságra, de azt mondta, hogy szóljunk bármikor, mert ott lesz a kertek alatt és bejön értem!
Egyébként kitartást a házvásárláshoz! Már be is akarnátok költözni a baba születése előtt? Te már nem tudsz segíteni pakolni!
Na jó legyél ! Majd szólok, ha beindulok!
Majd jelentkezz!
Enikő

Kép
 


Ciao!
Gondoltam még felmegyek az intire,mielőtt a gyerkőcök kikapcsolják a gépet és láttam már írtál is.Akkor most elmarad a találka,egyébként hallottam némi foszlányt a beszélgetésetekből pénteken és gondoltam,hogy ő lesz a szülésznőd.Én nem választottam majd ahova esek.Ha halaszthatatlan dolga lesz úgysem tud bejönni,meg nem túl szívesen szaladgálnak,ha csak én lennék neki,főleg ha éppen akkor ment haza.Nálunk apás szülés lesz,ha minden igaz,érdeklődtem egy kicsit utána,semmi akadálya nincs,külön szoba is van erre a célra,csak azt mondta a szülésznő,hogy akkor van gond,ha éppen több ilyen is van,mert akkor az elsőbbség dönt.De egyébként így is bejöhet.
A ház vásárlással kapcs.:már egyszer elindítottuk a hitelkérelmet karácsony előtt,csak sajnos nem kaptuk meg a bank hibájából és most újra kell indítani az egészet a szocpol miatt.Szerettünk volna beköltözni még mielőtt megszülök,de ez már nem jön össze sajnos,de előreláthatólag olyan május közepéig semmiképpen sem tudunk költözni,mert még meg kell várnunk az eladó hitelét is és kb. nekik is akkorára lesz meg.Úgyhogy most anyunál lakunk és itt leszek gyerekágyas is,aztán már lehet pakolászni.Pedig úgy szerettünk volna már ott kezdeni.
Egyébként mindenki azt mondja,hogy nagy a pocakom,pedig nem nagyobb,mint a másik kettő volt,meg is kérdeztem uh-án,hogy biztos egy lesz?De azt mondták,hogy ha a hátam közepe felől nézik is,akkor is csak egy látszik.Pedig kettőnek indult,csak az egyik felszívódott még a 12.hét előtt.Ki sem bírtam volna ha kettő,ezzel az egyel is elég nyűgös vagyok,vagyis voltam,mert már nem félek mi lesz vele ha megszületik,így túl a krízisen.
Sosem lehet tudni,hátha mégis együtt szülünk,én legalább is már nagyon irigylem azokat,akik már túl vannak rajta és ahogy közeledik az idő,annál jobban parázok.A krízisen túl már nagyon gyorsan telik.
Vigyázz nagyon magadra és könnyű szülést neked,majd szorítok.
Azért várjál meg majd,egyedül uncsi.
Judit :!:

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Judit!
Ma voltam ismét Nst-n és képzeld el pont akkor szült meg az egyik barátném! Hallottam az első felsírást is sőt láttam is! tök jó volt csak abból volt rossz, hogy már ő túl van rajta én meg még nem! Már elegem van!!!!
Nagyon fáj a bordám a jobb oldalon eddig csak zsibbadt, de most már fáj is!
De egy kicsit lejjebb is szállt a pocak, úgy hogy lehet nem várjuk ki a végét! Lehet, hogy a nyuszi hozza?
Most éppen csuklik! Olyan édes ilyenkor! Sajnálom egy kicsit!
ÉÉÉsss ti elintéztétek a házvásárlást?
Remélem azért pihizel is egy kicsit!
Írj, ha van időd!
Ja és akkor is írjál, ha beindultál!!!!!!!!!! Kérlek! Köszi!
Eni

Kép
 


Szia Enikő!
Örülök,hogy jól vagytok,azt is elhiszem,hogy rossz amikor vki megszül előtted,én is mindig így vagyok vele.De azt is tudom,hogy tudja az a kis manó,hogy mikor kell neki kijönni onnan a jó meleg,bizti helyről.Én is irigykedni szoktam olyankor,mikor egy ismerősöm túl van a nagy eseményen,magamban meg eldöntöm,hogy én még olyan jól el lennék vele így egy pár hónapig.Ha hiszed,ha nem,mióta túl vagyok a krízisen,annyira telik az idő,én meg egyre jobban parázok.
Én ma voltam NST-n,Gergő olyan mozgékony volt ma,hogy a szülésznő azt mondta,hagyjak ki egy két mozgást,mert olyan lesz a lapom,mint egy fésű.Minden rendben volt amúgy,a fájásgörbém is csak 17-ig ment fel,eddig meg nem győztem fújtatni,annyira keményedtem.Kíváncsi leszek mikor érem el a 100-120-at.Egyébként a dokim is azt mondta,hogy a jövő héten még talizunk,de még a köv.héten is,nagyon úgy néz ki.Bizonyos szempontból jó is,mert még ráér,de már túl is lennék rajta.
Az első NST-nél,mellettem is beindítottak egy szülést,ma pedig kóoiáztak egy kismamát,aki holnap lép a 41. hétbe és be is kell neki költözni,nem engedik haza.Ez az amit én nem szeretnék elérni.
A bordád nem lehet,hogy attól fáj,hogy nagyon arra az oldalra helyezkedett?Nekem a hólyagommal van a probléma,nagyon rajta fekszik és ha beindul meg egyenesen úgy érzem,hogy be akarok pisilni,alig tudom visszatartani,olyanokat rúg belém.Nekem alul vannak gondjaim.
Minden reggel úgy kelek fel,hogy kitapintom meddig van fenn a méhem,de nekem még tartja magát odafenn.Én sem szeretném túl vinni,remélem időn belül születik meg.
A házzal kapcs.:beadtam a hitelkérelmet,vissza is igazoltak,hogy minden papír megvan,úgyhogy mehet a bírálat,erre ma rám teliztek,hogy nem fogadják el az adóstársat,akit megjelöltem,mivel nem vérszerinti rokon,hanem csak sógorság,így keresnem kell egy másikat,úgyhogy semmiképpen nem mehetek még szülni,már csak azért sem,mert gyedre meg nem kapok hitelt.A hócipőm már tele van az egésszel,már annyira szeretnék külön menni,a saját lábamon állni,erre isten sem akarja,hogy boldoguljak.Szóval most indulhatok megint,pihizés nuku,esetleg egy fél óra,ha belefér,de már azt is hanyagolom,mert még itthon is annyi a tennivaló,így is kétséges,hogy mindent be tudok e fejezni,mire megjön a baba.
Mondtam is,hogy ha megszülök,egy hóig ki sem teszem a lábam a kapun,hagyjon mindenki békén,de ez úgysem lesz igaz.
Na,megint jó hosszúra nyúltam,remélem még nem aludtál el.remélem szólsz,ha elindul vki odabentről,majd én is igyekszem.Mármint értesíteni :lol: :!:
Vigyázz magatokra,majd jelentkezem.
Judit :!:

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Judit!
Még mindig semmi! Mármint a szüléssel kapcsolatban!
Szombaton volt egy pár nyugtalan órám, mert azt hittem, hogy beindultunk, de nem! Most már azt mondom, hogy 29.-én fogok szülni! Bár nem bánom, hogy nem szülök, mert oda van a dokim szabadságon! Majd jövőhéttől lesz!
Sok locsolód volt?
Engem senki nem locsolt meg, mert nem voltunk itthon! Rávettem a párom, hogy menjünk el utoljára csavarogni, így Egerbe kötöttünk ki utána meg a szalajkavölgybe voltunk! Volt egy kis sétánk kb200 méter, de én úgy elfáradtam , mint,ha 6km sétáltunk volna! Ez a rosz a terhességbe, hogy amit előtte kisújjból kiráztál az most nehezedre esik!
Akkor jól megjártad a hitellel is! Különben én is így szoktam járni, hogy egy ügyintézés még az istennek sem megy simán!

Egyébként holnap megyek az utsó Nst-re! majd holnap kiderül, hogy mikor lesz kópia is! Majd jelentkezem az eredménnyel!
Akartam már kérdezni, hogy iszod a málnalevélteát? Én már iszom, de homeós bogyót is vettem, aminek tágító hatása van! Majd látjuk, hogy segítenek e?!
Na megyek, mert zacsit kell vennem, mert disznótorozunk délután!

Pussszz: Enikő

Kép
 


Szia Enikő!
Már azt hittem,hogy elmentél szülni,azért nem írtál.Én sem voltam topikozni az utolsó üzim óta,nem igazán volt rá időm,mindig menni kell valamerre.Már nem bánnám,ha szülnék,addig legalább pihiznék benn egy kicsit.Bár a benn létbe is bele lehet betegedni,úgyhogy nem bizti,hogy a legjobb ötlet lenne.De ez a hitel már teljesen kiakaszt.El is döntöttem,ha most sem sikerül akkor nem fogok próbálkozni tovább,feladom.Egy papír híja van az egésznek,úgyhogy a héten míg el nem intézem,addig nem mehetek szülni.
Ma voltam dokinál,bármelyik percben indulhatok,kívül belül nyitva vagyok 1 ujjnyira és a méhszájam is rövidült.Olyan jó volt hallani,mikor mindezt kimondta,de még a héten semmiképpen nem mehetek.Egyébként még fájás vagy ilyesmi nincs,hébehóba keményedek.Pénteken megyek nst-re megint,amúgy minden rendicsek odabenn.Annyira érzem,hogy nyitva vagyok(elvileg nem lehet,azt mondják),de lehet ez már csak a tudattól van.Délután össze is pakoltam a kis cuccosomat,hátha tényleg lesz vmi.Pedig mág mindig úgy érzem nem készültem fel rá,hogy elmenjek szülni.Nem iszom a málnateát,épp tegnap volt eszemben,hogy már jó lenne,de most meg még nem merem,nehogy rá segítsen a beindulásra,még van egy-két dolgom.Szóval még elvagyok,de azért már kirándulásra nem vállalkoznék :oops:
Mi is tervezzük a disznótort,de a párom úgy döntött,hogy majd míg benn dekkolok,addig ő megcsapja.
Egy pár napja fáj a torkom,mézet nyalizok meg vita-c cukorkát és annyira utálom mikor köhögnöm kell,félek,hogy elpattan a burok,pedig nagyon nem szeretnék úgy szülni,hogy elfojt a víz.Ez a torok fájás sem tudta volna kibírni még két hétig.Mondjuk így legalább túl leszek rajta(remélem)mire megszülök.
Utálom a húsvétot,nem túl sokan nyitották ránk az ajtót,mivel be volt zárva a kapu is,ezt az ünnepet tartom a legundorítóbbnak.Csak a szűk családnak volt belépési engedélye,de csak négy embernek engedtem a locsolást,du.-ra így is fejfájás kínzott a pacsuliktól.Reménykedtem,hogy már itthon sem leszek,de nem jött össze.A fiam is tudta,hogy maradni kell még,így nem kellett neki menni locsolni.Próbálom a jó oldalát nézni.
Hál'istennek ennek is vége van.
Na,megyek én is,ez a nap is elég hosszú volt,na meg a fiam nem alszik el nélkülem,ha nem fogom a kezét.
Jó legyél,majd írok,ha más nem benn talizunk(nagy esély van rá).
CIAÓ,Judit :!:

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Tud valaki valamit Zákány Zsoltról?Hogy áll a dolgokhoz,aki nálla szül odaér a szülésre ilyesmi!
Köszi előre is a válaszokat!
Üdv
 


Sziasztok!

Rebeka írtam privit a témáról majd olvasd el!
Írjál gyakran! A pü. csak az én magánvéleményem, lehet hogy más nem így gondolja!

Judit!

Ma voltam utolsó Nst-n de be is paráztattak amikor a szülésnőm közölte, hogy bennt kell maradjak, mert már fájásaim vannak bár én az egészből semmit nem éreztem! De behívtuk az orvosomat aki közölte, hogy egy ujjnyira vagyok nyitva de még a lepényem nem érett úgyhogy pénteken megyek az első kópiámra. Így még hazaengedtek. :D Kíváncsi vagyok hogy beindítja-e, de félek is tőle!
Akkor lehet hogy megint találkozunk pénteken! Te hány órára mész? Én fél 8-ra megyek!

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!

üdv:Eni

Kép
 


Szia Judit!
Na mi újság?
Voltál ma Nst-n vagy már bent is maradtál?
Én is voltam ma kópián, de semmi küli!
Hazaengedtek, de holnap és vasárnap is mennem kell!
Egyik nap Nst, másik nap kópia! Sőt ma elhagytam a nyákdugómat is, de azt mondta a szülésznőm, hogy ez nem jelent semmit!
Na mindegy, várunk!
Puszi: Enikő

Kép
 


Szia Enikő!
Bocsi,hogy még most írok,de annyi dolgom volt,próbáltam befejezni mindent mire megszületik a baba és úgy néz ki sikerül is.Mindent az utolsó percre hagytam,nem volt zavartalan,mert átpakolásokkal járt és ahhoz kellett a párom is,aki viszont du. 4-kor ér haza munkából és utána tud segíteni.De azért már az utolsó simítások vannak hátra.
Na,meg én is berezeltem,mert úgy nézett ki én is elhagyom a nyákdugóm,végül is vmi volt,de biztosra nem mondanám,hogy az volt.Még mindig úgy érzem nem vagyok felkészülve a szülésre,bár vannak pillanataim amikor úgy mennék már.Mikor jön el ,hogy biztonsággal el merek menni szerinted?
Az NST-m jó lett,igaz egy kicsit meg kellett terrorizálni a pintyőkét,mert bealudt,de a végére egész belejött.Nógattam én is egy kicsit,nehogy benn kelljen maradnom emiatt véletlenül.Rendes volt, szót fogadott.Egyre sűrűbben jönnek a keményedések,de ez ilyenkor már természetes.Készül nagyon kifelé.Én meg egyre jobban parázok,ha egyedül hagynak itthon mindig vitetek velük telót a biztonság kedvéért,nem tudom miért izgulok ennyire,megérteném ha az első lenne,nagyjából már tudom mi a dörgés.Talán inkább még mindig az idegen hellyel nem vagyok kibékülve,meg az orvosokat sem ismsrem,talán nyugodtabb lennék ha fogadtam volna egyet.De lehet,hogy nem.
Holnap megyek a dokimhoz kontrollra,ha nem lesz addig semmi,kíváncsi leszek mit mond.Nála biztiben érzem magam,kár,hogy ő már nem rendel Újfaluban,egy pár éve még vállalt ügyeletet,és én is nála születtem.Úgy gondolnám elég tapasztalt lenne.
Idegesít a hitel is,mindig kitalálnak vmit,ami hiányzik,vagy még be kell adni,vagy már nem is érvényes,meg ilyenek.Nincs elég bajom,még ez is nehezen intéződik.Pedig már berendeztem a lakást is gondolatban,megvettem mindent,a függönytől a háztartási gépekig,ami csak hiányzik,meg ami időközben elromlott,mert a baj mindig csőstől jön,legalább is mifelénk.
Remélem te még jól vagy,vagy már jól vagy,ha magszültél akkor nagy-nagy gratula neked és sok tejcsit is kívánok,hadd nőjön most már idekinn Noémi.És ha így van ,ezzel együtt egy kicsit irigyellek is,hogy már túl vagy rajta.Ha még nem akkor kitartást neked,most már minden perc meg van számlálva és nem soká itt a vége.
Rooming-in szobában leszel?Azt hallottam lehet kérni,én is szeretném,de elvileg csak egy szoba van ilyen,ami két ágyas és ha szerencséd van akkor beleférsz.Nekem nagyon bejönne,mert sok tejem volt mind a kettővel és segítettek rajtam annyit a csemeték,hogy mikor úgy éreztem mindig szoptak egy kicsit,itt meg nem igazán vagyok tisztában vele,hogy éjszaka pl. kihozzák e őket,meg ilyesmi.Meg nyugodtabb is lennék,ha mellettem lehetne.
Nálunk apás szülésnek indul még most,de ez is annak függvénye,hogy lesz e hely,mert erre is csak egy szoba van és ha más is lesz,akkor érkezési sorrendben leszünk.Ezt a szülésznő mondta.Úgyhogy mostantól a szerencsére van az ügy bízva,remélem bejön,mert talán ettől is nyugodtabbnak érezném magam,hogy ott sem vagyok egyedül.Meglátszik,hogy öregszem,annyi hülye gondolatom van,ami eddig eszembe sem jutott volna még hülyeségből sem.Utálom magam ezért,saJÁT MAGAM ELRÉMISZTEM.Hát szerinted normális vagyok én :idea: :?: :?:
Na,már megint jó sokat járt a szám,egyszer tényleg rám unsz,de itthon is ennyit beszélek,úgyhogy hozom a formám.
Ha van vmi feltétlenül írj,JUdit :!:

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Enikő férje vagyok és megszületett Noémi 16:15-kor 3340 grammal és 49 cm-rel!

A mama és a baba is jól vannak!

Szia

Kép
 


Sziasztok!!

Enikő férje vagyok Attila!!

Teszek fel egy pár képet!!!

Az első sírások

Kép

A kis dagipofi

Kép

Gondolkodom

Kép

Legyetek jók!!

Kép
 


Szia Enikő és Attila!
Gratulálok nektek a babához és sok tejcsit kívánok,legyen Noémiben nagyon sok örömötök,gyönyörű kislány :!: :!: :!:
Nagyon vigyázzatok magatokra,én még mindig egyben,de a dokim szerint én is esedékes vagyok,hogy már nem lépek át a jövő hétbe,bízom benne igaza lesz,nem csak blöffölt itt nekem.
Apás szülés volt?
Amint tudsz írj,kíváncsi vagyok a szülés történetre,remélem nem volt nagyon nehéz,de szerintem ez már nem is érdekes ilyen gyönyörű végeredmény mellett.
Én még pénteken NST,csak reménykedem,hogy már nem engednek haza.
Sok puszi a babának és Enikőnek is,kérlek Attila add át :!: :!:
Pihizzetek,erősödjetek és vigyázzatok magatokra nagyon:Judit :!: :!:
Ui.:remélem én is mihamarabb tudom közölni a nagy hírt,szoríts,mert még mindig(sőt,egyre jobban)be vagyok sz@rva!

Kép
Kép
Kép
 
 


Na szia Judit!
A szülésem nagyon rövid és tömör, ja és lényegretörő volt!:)
Ilyet kívánok neked is! Tudod, én is fostam tőle, de ez egészséges!
Szüléssztorym:
Szóval Hétfőn reggel kezdődött minden, azzal, hogy fájdogált a derekam meg a hasam alja! De ez nem volt vészes! Még az nap voltam Nst-n és még az sem mutatott ki semmilyen fájást, így hazaengedtek! Itthon lefeküdtem még az uram mellé, mert ő meg éjszakás volt és 11-kor már egyre jobban fájdogált, így keltettem, hogy ez már lehet, hogy az! A homeós bogyókat meleget ajánlom neked is! Mert ahogy elkezdtem szedni a fájások ütemesebbek lettek! Már ekkor 10 percesek voltak!Felhívtam a szülésznőmet és azt mondta, hogy talizunk bent a kórházba 13:30-kor én még itthon megfürödtem és ezek a fájások már 4-5 percesek voltak!
Fél 2-re mindenki bent volt! Ekkor elkezdték az előkészítést (beöntést, borotválást) Utána bementem a szülőszobára (14:15) ahol már 2 újjnyira voltam kitágulva! Utána pörögtek az események! Kaptam gázt, amit szipákoltam és ez enyhítette fájdalmamat! E nélkül ki sem bírtam volna! Aztán csak jöttek és sűrűsödtek a fájások! Szünet nélkül! Na ez gáz! Utána csak annyit mondtam, hogy úgy érzem, hogy fosnom kell! Szó szerint! Ekkor már teljesen ki voltam tágulva. Ja és közben meg is kaptam az oxitocin infúziót, ami még jobban begyorsította a folyamatot! Aztán megérkeztem a kitolási szakhoz, na az megint jó, mert van szünet a fájások közt. És 5 nyomásból meg is lett 16:14 perckor Noémi! Aztán elvitték és kitakarították! Közben összevarrtak!
Utána 2 óra megfigyelés következett- Egy jó tanács vigyél fel ásványvizet és ahogy kitolnak egyből igyál folyadékot, hogy induljon meg a vizeleted! És ne kapj katétert! Még azt sem tudom, hogy most a homeós bogyótól, vagy a málnalevélteától tágultam így ilyen gyorsan, de az biztos, hogy nem örököltem könnyű szülést édesanyámtól! Úgy hogy ezt már soha nem fogom megtudni!
2 óra után levittek a szülészetre ahol egy külön álló 2 ágyas szobába raktak, ahol veled lehet a gyerek, de én nem kértem! Ide nem is raktak senki sem, mert beteg voltam (hőemelkedés, köhögés stb)de nem volt vészes! Úgy hogy röviden és tömören ennyi a story-m! Fájni fájt a varratszedés is! A vérzésem múlóban, de ez is a homeós bogyó miatt!
Na jól van befejezem írásom, mert készülök a szopira!
Szóval ilyen könnyű szülést kívánok neked is!

Kép
 


Na szia Judit! Hova lettél?
Ha te is túl vagy rajta akkor gratulálok!
Mindig nézem, hogy jelentkeztél e de nem!
Na megyek mert sírás van!
ÍRJ ÍRJ ÍRJ!
Eni

Kép
 


Szia Enikő!
Ne haragudj,hogy ilyen sokáig nem írtam,rossz volt a gépem emiatt nem voltam a közelben.De most már minden rendben.Én is túl vagyok a nagy eseményen,megszületett a fiam:3,78kg és 56 cm.Jó nagy baba lett,nem is gondoltam.Hál'istennek én is nagyon könnyen megszültem,megkockáztatom,hogy talán nálad is könnyebben,persze a 3. amúgy is könnyebben jön,ha igaz amit a nagyok mondanak.
Április 8.-án szültem meg 1 óra 15 perckor hajnalban.Igaz nekem már 7.-én éjféltől voltak fájásaim,de rendszertelenek,volt amikor 2 percenként jött,de volt amikor csak másfél óránként és sajnos gyengék voltak.Délelőtt elmentem itt Ladányban a dokimhoz,hogy inkább menjek be a kórházba vagy mi legyen.Azt tanácsolta,hogy ebből még nem lesz gyerek,így ne siessem el a befele menetelt,de ha estig nem változik a helyzet akkor jobb ha mégis megmutatom magam,úgyhogy akkor menjek be.Így is lett,gyenge fájások ugyan,de egyre rendszeresebben jöttek,5-7 percesekkel indultunk el itthonról úgy fél 9-kor este.Esett az eső,nagy volt a forgalom,alig haladtunk,úgy 9.15-kor értünk be.Jánossy volt az ügyeletes,megvizsgált,ekkor már két ujjnyira voltam nyitva,de gyenge fájás volt,csak 60-ast mutatott az NST.Mondta a doki,hogy segíteni fog,hogy erősödjön burokrepesztéssel,de a méhszáj még nem volt eléggé nyitva hozzá.Úgyhogy még várni kellett.23.30-kor bekötötték az infúziót és megrepesztette a burkot,ekkor a férjem is bejöhetett.Utána kezdett erősödni és rövidülni a fájás,de még mindig nem volt vészes,gondolhatod,hogy milyen lehetett,ha 00.30-kor még kaját kértem volna,mert olyan éhes voltam.Aztán úgy jósolták,hogy 2 órára biztos baba lesz,ekkor már kezdett keményedni a helyzet,jó erős fájások jöttek és alig telt el kettő között 1 perc,vagy talán még annyi sem volt,olyan gyorsan jöttek egymás után.Nem igazán tudtam felkészülni a következőre rendesen.Na ekkor már kaparni tudtam volna a falat,mondták nekem is,hogy kérjek nyugodtan gázt,ha úgy érzem,hogy nagyon fáj,de nekem már eszemben sem volt ekkor a gáz.1 óra előtt jött a szülésznő(Balogh Kati),hogy nem érzem még,hogy kakálnom kellene?De nem éreztem semmit.Aztán a doki is jött,hogy még mindig semmi?Mondtam neki,hogy én a másodikkal sem éreztem semmit,így aztán úgy döntött,hogy akkor nyomjunk.5 fájásra jött ki a feje,a 6.-ra kicsusszant az egész teste.A férjemnek nagy élmény volt,legalább is azt mondta,kicsit féltem,hogy majd rosszul lesz,de hősiesen bírta.Aztán elvitték Gergőt,rendbe rakták,éppen a mérleggel szembeni ágyon feküdtem és nem akartam elhinni,hogy ilyen nagy baba lett,mert jelentősen több volt a magzatvizem is,azt mondta Balogh Kati burokrepesztésnél,hogy nem lesz nagy baba,a hasam is eltűnt utána.Úgyhogy alig tértem magamhoz két napig.A csecsemősök is azt kérdezték,hogy császáros voltam?Mert nem nyomódott sehol.A szülésznő is azt mondta,hogy tegyem össze a két kezem,hogy így meg tudtam szülni,mert ahhoz képest,hogy Gergő nagy volt én meg kicsi nem repedtem annyit,mint egyébként ilyenkor szoktak.Aztán engem is összevarrtak és ezután jött a fekete leves,mert nagyon véreztem és nem tudták pontosan,hogy honnan.Így egy méhmosást kellett csinálni,mert azut hitték benn maradt egy kis lepény darab és amiatt.De ne tudd meg a legrosszabb ellenségemnek sem kívánom amin átmentem,azt hittem kiszakad az egész belső részem,varrat után szétfeszítettek és a méhlepény sebét elkezdték kaparni.Gondolhatod azt az eleven sebet mikor megpiszkálta,hát akkor azt hittem ott maradok.Én úgy üvöltöttem,mint a sakál,a férjem nem tudta elképzelni mit csinálnak még odabenn velem.Azt mondtam és még most is azt mondom,hogy inkább elmentem volna még egymás után 3-szor szülni,mint hogy ezen túl essek.Úgyhogy addig kezeltek még,hogy 2.30-kor vittek ki az örzőbe.Ja,és az a legszebb az egészben,hogy nem is a méhlepényről véreztem,mint utólag kiderült,mert az szépen kijött,ahogy kell.Ráfogták arra,hogy biztos harmadik baba,meg hogy már a másodiknál is bővebb volt a vérzésem,úgyhogy biztos ez okozza most is.Ráadásul mivel kimostak,be kellett rakni a katétert is a fertőzésveszély miatt,amit másnap délután vettek ki.Szóval ezt az utána való lábadozást most nagyon kihagytam volna.Azóta is van vérzésem is,a varratom is elég érzékeny még,ráadásul a medencealapi izmaimat sem 100%-ra érzem még mindig,de azt mondják a nagyok,hogy idővel minden rendbe jön,csak egy kicsit több türelem kell most hozzá.elkezdtem tornáztatni az izmokat és már mintha erősebb lenne,remélem teljesen rendbe fogok jönni.Nagyon sok tejcsivel indultam fejnem is kellett,be is durrant a mellem,két napig lázas voltam,most meg úgy érzem,hogy nem elég neki,úgyhogy innom kell vmilyen teát,hogy egy kicsit több legyen.Egyébként meg voltam elégedve az ellátással,végtelen rendes volt Jánossy is és Balogh Kati is,bár ő egy kicsit durvácska volt,de ott voltak mind a ketten.Úgyhogy én Jánossyt csak ajánlani tudom.Találkoztam Kiss Zoltánnal is,róla azt hallottam,hogy nagyon durva,flegma,de én ezt is megcáfolom,mert velem pl. nagyon rendes volt.A nővérkék is az osztályon,egy-kettő nem jött be,de a többiek nagyon aranyosak voltak.Lehet,hogy amiatt is máshogy állnak az emberhez,ha nem hisztizik.Ahhoz képest,hogy féltem mindentől,kellemes csalódás ért jó értelemben.Szóval ennyi a szülés történetem és csak ilyet kívánok mindenkinek,leszámolva a kellemetlenségeket.
Gergő nagyon jó baba,eszik,alszik.Egy kicsit lusta,mert nem szeret megdolgozni a tejcsiért,mert ha már nem jön akkor nem szívja,csak ordít,hogy neki a másik cici kell.Még betartja a 3 órát,de van mikor kinyújtja tovább is.Majd teszek fel képeket is,csak még nem egészen tökéletes a gépem.
Noémi nagyon aranyos,gondolom már most ahogy nő még aranyosabb,hiszen ők még szinte napról-napra változnak.Örültem mikor olvastam a jó hírt és ezúton szeretnék neked is gratulálni még egyszer a gyönyörű babához :!: :!:
Ha van időd írj!
Sok puszi nektek:Judit :!: :!:

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Judit!
Gratulálok neked!
Tényleg jó nagy baba! De legalább könnyen meg lett!
FOTÓT KÉREK!!!
Noémi is jó babó egy kicsit hasfájós meg egy kicsit el van kapatva, de orvosoljuk! A nagyszülők itt voltak egy hónapig segíteni, de hál istennek már nincs itt senki! Már untam! Egyébként vérzésem már nincsen! Egy kicsit érzékeny a varratom a frontra, de nem vészes!
A vonalzódat írd át mert a 44. héten jársz!
Most látom, hogy Bence fiadnak most volt a szülinapja, hát isten éltesse sokáig!
Hogy viselik a tesók a kicsit? Segítenek neked? Tök jól be lehet vonni őket a fürdetésbe és a házimunkába is segítenek már neked! vagy nem?
Na jó legyél! majd jelentkezem! Addig is írj!
Pussz enikő

Kép
 


Szia Enikő!
Bocs,hogy mindig ilyen soká írok,de kevesebb az időm,mint eddig volt,de szerintem ezt te is tapasztalod.Köszönöm a gratulációt.
Igyekszem a fotókkal,csak mint írtam még mindig nem túl jó a gép,de majd megkérem a keresztlányom,hogy segítsen ki.Remélem nem aludtál el az előző üzimen.
Gergő is jó baba,csak ha ébred mindig cicike kell neki,így van,hogy másfél óránként szopik.Nagyon étkes,majdnem kiszívja mind a kettőt,meg is látszik rajta,mert 25 nap alatt 1kg 3dkg-ot hízott,tiszta hájas,a doktornő is azt mondta,hogy a fele is elég lett volna.Egyébként minden rendben volt.Éjszaka alszik elég jól,bár még ébreszti a hasa 3 óránként.Gergő is fel van egy kicsit kapva,de nem is csoda,mert ha jön vki,főleg a nővérem,mindig azt lesi,hogy mikor ébred,mert veszi fel egyből.Én meg ha magam vagyok cipelhetem a seggét.De ezeket leszámítva nagyon jó baba,néha az ő hasa is fáj,de nem vészes.Egy kicsit még mindig sárga,a doki szerint az anyatej miatt tisztul nehezebben,azt ajánlotta,hogy minél többet vigyem napra,dehát olyan szél és hűvös van,hogy nem merem kitenni még napozni.
Én javulgatok,még van egy kis lochiám elvétve,de van olyan,hogy 2-3 napig semmi,úgyhogy gondolom most már majd csak megszűnik.A medenceizmokkal vannak még gondjaim,de úgy érzem már az is erősödik,türelmetlen vagyok miatta,mert nem nagyon merek hosszú útra menni.Remélem minél hamarabb rendeződik,elvileg a belső megtöréstől és varratoktól van.
A tesók nagyon szeretik,sokat segítenek is,főleg a lányom,még most nem teltek be vele,úgyhogy nagy örömmel vállalják a pesztrát.A kicsi is mindig azt lesi mikor mit kell odahozni,ott lehet hagyni rájuk,míg elintézem a kisebb dolgaimat.Örülök is,hogy már jön a nyári szünet,de persze ennek ellenére nem fogom a nyakukba varrni,hiszen s szünet mégiscsak szünet.Nem erőltetem a segítést,ha úgy érzik úgyis jönnek és segítenek.Meg még én sem teltem el igazán a babázással.
Bence köszöni a jó kívánságot.
Majd jelentkezem,ha van időd írj,amúgy ennyi kikapcsolódás meg kell is.
Sok puszi:Judit :!:

Kép
Kép
Kép
 
 


sziasztok 25 hetes terhes vagyok újfaluba szeretnék majd szülni még sajnos nem tudjuk a nemét nem mutatja magát januára vagyok ki írva és azt szeretném kérdezni hogy mit kell be vinni újfaluba szülésnél a kicsinek ruhát vagy pelust vagy mit mert első baba és nem tudjuk nagyon várjuk már hogy január legyen kicsit hasfájos vagyok nektek nem fájt a hasatok? előre is köszönöm szépen a válaszokat :) 


Üdv: Szilvi :) 

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó