Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A Pannon (Veszprémi) Egyetemre járok már harmadik éve. Szeretnék dumálni bármilyen fősulira/egyetemre járó kismamával/anyukával, hogy tapasztalatot cseréljünk!
Ő az első babánk lesz, izgatottan várjuk, a mostani vizsgaidőszakot megcsinálom, egy félév kimarad, utána folytatom egyéni tanrenden. Ti hogy csináljátok?
Vendég
 


Szia Shellcat!

Tiszta véletlenül találtam ide :lol: Én is "hasonló cipőben" járok, mint te. Mikor Sára megfogant, akkor voltam harmadéves a Pető Intézetben, e mellett az Evangélikus Hittudományi Egyetemen is harmad éves voltam. A Petőben halasztottam a tavaszi félévet(pont két éve), mert a terhességem elején nagyon rosszul voltam, és a Petőben sok a fizikai munka is, meg a gyakorlat. Szóval otthon pocakosodtam, szeptemberben megszületett Sárika, a Teológián átkértem magam levelezőre, azt folytattam rögtön. (nem sűrűn jártam konzultációra, míg pici volt, csak vizsgáztam)Most vagyok negyed éves, idén fogok diplomázni hittanár szakon. És most készülök a Petőbe visszamenni, ott két évet halasztottam. Febr.1-jén kell beiratkozni. Ezt a félévet megcsinálom ott, így lesz 6 lezárt félévem, ott még egy lenne, de mivel újra pocaklakóm van :D (szeptemberre várjuk) ezért majd megpróbálok rendkívüli halasztást kérni még egy évet, vagy nem tudom hogy lesz tovább. Most így állok én a sulikkal :D

Katica

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia!

LÉgyszi írj vmi becenevet, amin szólíthatlak, én Márti vagyok.
Nem semmi a sztorid...:) gratula az új babához is, Sára is nagyon helyes! Picit elegem van mostanában a suliból, szeretnék dolgozni, meg igazából jobb lenne több "kisebb" szakma (van már egy irodavezetőim) a nagy magyartanárim helyett, mert úgy érzem, ezzel sose helyezkedem el és nem is nagyon szeretnék tanár lenni. Amit Te csinálsz (a Petős) érdekesnek hangzik, annak idején gondolkodtam rajta. A sulimban is csak azért csinálom a ped-pszit, mert nagyon érdekes tárgyaik vannak...Most épp egy magyaros elővizsga-vizsga-szigorlat-finomsággal szenvedek és kevés esélyes. Meglátjuk, mi lesz. Megkérdezhetem, hány éves vagy? én 21 leszek kicsivel Kisati születése után. :D
Tök jó, hogy "idetaláltál", ma indítottam a topikot és nem hittem, h még ma ír vki, örülök neki! Hogy bírtál 2 sulit egyszerre?
Vendég
 

 
 

Szia Márti!

Sok erőt kívánok a tanuláshoz!!!Meg sikert a vizsgáidhoz! Nekem ez a félév nagyon lightos volt, két vizsga össz-vissz. 6 lett volna, de négy tárgyat még nappalin megcsináltam, így azt beszámították :wink:
Hát, az igazat megvallva nem volt egyszerű a két suli egyszerre. Főleg, hogy mindkettőt nappalin, és a város két végén, Pesten, és Budán, az ingázást utáltam. Mindig rohantam. De akkor még kolis voltam, nem volt családom, így ebből állt az egész napom. Reggel el suliba, és nem egyszer nyolc után estem be a koliba. Aztán férjhez mentem, jött Sárika, a halasztás, és most fogok majd visszamenni. Igazából nem túl sok kedvem van hozzá, de muszáj befejeznem, hogy legyen valami végzettségem. Bár mostanában úgy is babázni fogok, de későbbre jó lesz :wink:
Látom, Székesfehérváron laksz, bejársz minden nap Veszprémbe?

Szép napot Neked!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
 
 


Szija Katica!

Köszi, rámférnek a drukkok...bár eddig minden sikerült, de inkább leadtam most a 2 szigorlatomat, nem múlik rajta semmi és már nem bírom. Túl sokat kell sétálgatni, buszozni...ez amúgy nem zavar, igen, minden nap bejártam, de így babásan picit kényelmetlen már. Szóval Te is csak a végzettség miatt nyomod? :) nekem is ez már a fő motiváció, basszus ha belegondolok, hogy anno még a doktorin is gondolkodtam... :D Bocs, hogy tapintatlan voltam. Kispocaknak vannak már nevei? Fiút vagy lányt érzel? :D
Vendég
 


Szia Márti!

Ne haragudj, hogy csak most válaszolok. Tegnap, miután írtam neked, még egy mondatot akartam, de az én édes kicsi lányom egy jól irányzott gombnyomással kikapcsolta a számítógépet, és elszállt az irományom. Így most írok neked. Dehogy voltál tapintatlan :wink:
Régebben nagyon lelkes voltam, nagyon szerettem a sulit, a gyerekeket bent a csoportban, de most már nagyon más így család mellett. Igazából sajnálom az időt, amit nem Sárika mellett fogok eltölteni, meg utálom az ingázást. Napi 3 óra csak az utazással fog elmenni. Ez olyan igazságtalan. De most beiratkozok, megcsinálom ezt a félévet, és a többit majd meglátjuk :wink:
Igazából nem érzem, hogy fiú, vagy lány lenne-e. Sárikánál sem éreztem. Félidőben tudtuk meg. De most nem szeretném megtudni, csak ha megszületik. Maradjon titok :D Látom, neked fiad lesz :D

Na megyek, hív a lányom.
Puszi:
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
 
 


Szija Katica!

Ne haragudj, hogy nem írtam, nagyon el vagyok havazva, de a héten lesz az utsó vizsgám, utána gyakrabban lesz időm. Nagyon helyes a kislányod, nézegettem a blogodban :D Jó ötlet, ezt később megmutatjátok neki, nagyon fog tetszeni! :)
Hát igen én is az időt sajnálom a leginkább amit Stresszprémben töltök, meg a buszon, meg úton gyalog vmelyik épületbe :? Most amúgy is lelassultam, már érzem azt a 6 kilót :? :D
Vendég
 


Jaja, nekem Kisatim lesz, ő az:
Kép
Vendég
 


Jaja, nekem Kisatim lesz, ő az:
Kép
Vendég
 


na ez hogy sikerült :shock: :lol:
Vendég
 


Remélem nem bánjátok, hogy egy picit bepofátlankodok, de szeretnék ajánlani Nektek is termékeket, illetve akit érdekel a termékek forgalmazása annak üzleti lehetőséget! Kiváló minőségű magyar tisztítószereket, élelmiszereket és táplálékkiegészítőket kínálok a H&I képviseletében ... www.bogen.5mp.eu ... nekem nagyon tetszenek a termékek, biológiailag lebomlanak...
Szép hétvégét: bogen@tvn.hu

Kép
 
 


tök sokszor nézik a topikot, mégse írnak.... :)
Vendég
 


Sziasztok lányok!
én írok! :)
elsőéves vagyok az eltén! aki még tanul, írjon, pörgessük fel a topikot! a második picimet várom, nem vagyok annyira fiatal...:) shelcat, ichtus, írjatok ti is!
Vendég
 


hú még nagyon új vagyok itt, hogy csináltatok mutatót a babákhoz?
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok. Én az elsővel voltam kismama mikor a Corvinusra jártam .
Szerintem ne hagyjatok ki egy félévet sem. Sokkal könnyebb picivel, mint kicsivel.
Norbi nyáron született 6 hós volt mikor a féléves vigzsgák voltak, 1 éves mikor államvizsgáztam. Könyebb volt az első.
Azóta mesekönyven kívül szinte semmit nem olvastam, mert nem megy mellette.
Nagypocakkal jó vizsgázni, ill . picibabád mindig vidd!!!! Tuti elégséges! :lol: :lol: :lol:
Bocsi mégegyszer. Jó babavárást!

Csilla
Kép
Kép
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok. Én az elsővel voltam kismama mikor a Corvinusra jártam .
Szerintem ne hagyjatok ki egy félévet sem. Sokkal könnyebb picivel, mint kicsivel.
Norbi nyáron született 6 hós volt mikor a féléves vigzsgák voltak, 1 éves mikor államvizsgáztam. Könyebb volt az első.
Azóta mesekönyven kívül szinte semmit nem olvastam, mert nem megy mellette.
Nagypocakkal jó vizsgázni, ill . picibabád mindig vidd!!!! Tuti elégséges! :lol: :lol: :lol:
Bocsi mégegyszer. Jó babavárást!

Csilla
Kép
Kép
 


Sziasztok!

Látom rég nem volt bejegyzés, jó lenne újra beindítani a topikot!

Én ugyan nem vagyok terhes, és pont az egyetem miatt. Utolsó éves vagyok, és így is nehéz, nem hogy még babával :shock:

Ti hogy csináltátok? Hogy volt időtök a sulira, babára, háztartásra? :shock: Nekem már az első és az utolsó is sok időmet elveszi, plusz még bejárós is vagyok (napi 3 óra buszozás :? ).

És még dolgozni is szeretnék, így kb két év múlvára tervezzük a babucit (ha minden jól alakul).

Remélem, vki még jár erre :wink:
Vendég
 


Sehol senki? :cry:
Vendég
 


:oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó