Új privát üzeneted érkezett!

Sárvár és környéki anyukák,kismamák

solya051020
Káld
 
 
 


Helló mindenkinek!!

Azért hoztam létre ezt a topikot,mert jó lenne ismerkedni környékbeli anyukákkal.Én Káldi vagyok van egy 3,5éves kislányom Réka és egy 2hónapo kisfiam Olivér.
Remélem jó sokan fogtok írni és fellendül ez a topik is :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld
 
 
 


Sziasztok!!!

Vas megyei anyuka vagyok Csánigrol van egy 4 éves kisfiam és oktoberre várjuk kistestvérjét. Örülök neki hogy találtam ismerös telepulésröl valakit. Új vagyok még remélem nem fogok zavarni senkit kérdéseimmel.
 
 

 
 

szia Évi!!Örülök h írtál már azt hittem h feleslegesen nyitottam ezt a topikot.
Gratulálok a kisfiadhoz és a testvérkéhez :lol: :lol:
Mesélsz magadról egy kicsit bővebben,persze ha van kedved.
Nem zavarsz a kérdéseiddel sem,nyugodtan kérdezz bátran... :D :D

Vonalzót majd csinálsz magadnak??????

solya051020
Káld
 
 
 


Szia!!!

Szia köszönjük szépen. Hol is kezdjem nem is tudom talán az elején. Kevin volt az első gyermekem nagyon is látszik és éreztetve is volt vele ugy mint mi szülök és mint nagymama részéről is. :) Ugy ő 2004.12.01-én 23:50 született Szombathelyen. Természetesen apuka jelenlétével. Minden hepi és jó volt mig apukval a kapcsolatunk nem romlott meg. 2006.januárjában kiderült hogy babaát várunk örültünk is neki de sajnos elvetéltem 4 hetes terhes voltam :( Ettől a naptol fogva azt mondom hogy inkáb szülök még 10-szer mint vetéljek mégegyszer. Inét romlot valojában a kapcsolat Kevin apujával. Ez oda vezetet hogy 2008 jánuár 12_öl ketten maradtun Kevinnel. itt valami uj élet kezdődőtt bennem olyan feltételekkel hogy nekem többet egy férfi se kell és 2008 agusztus végén megismertem jelelegi páromat akkitöl talán töbet is kapok amit kellene imme várjuk a közös babánkat. Természetesen megjegyezném Kevin apukájával sokkal jobb a kapcsolatom mint a mikor még együt voltunk.aminek nagyon örülök ugyanis kisfiam nagyon apás. de köztünk már nem lehet semmi sem Kevin az aki minket összetart valamijen szinten. Bocsika a hibákért de a helyesirás nem az erőségem. :D Igen szeretnék csinálni vonalzot segitenél benne. Nagyon aranyosak a gyerköcök. szépek nagyon.Egyenlőre enyit magamrol de kérdez nyuggotan ha valami nem tiszta oké?

Kép

Kép
 
 


Szia Évi:bocsánat h csak most jelentkezek de el vok havazva,a másik topikba sem nagyon tudok írni :? :? Hát nagyon sajnálom h ilyen történt veled,de ami a lényeg h most boldog vagy és útban a kistesó :lol: :lol: Látom már sikerült csinálni vonalzót.Nagyon szépe neve lesz majd a babának.És eléggé az elején tartasz ahogy nézem.Én most szültem de már irigyellek a pocakos idő miatt :lol: :lol: Milyen amúgy a terhességed?Rosszullétek?

solya051020
Káld
 
 
 


ja és ha van esetleg pocakos vas megyei bnőd akkor és rendelkezik nettel,akkor toborozhatnád őket is ide:):):)

solya051020
Káld
 
 
 


Sziasztok Solya és Évi!
Erre jártam, és ha még bekukkoltok ide, szívesen beszélgetnék veletek.
Sárvári születésű vagyok, Ostffyasszonyfán lakunk.
Van egy 5,5 éves kislányom, és július elejére várjuk második babánkat.

Kép
Kép]
 


Szia Gabi!

Jaj de jó h jöttél,nagyön örülök neki :lol: :lol:
Gratula a pocaklakóhoz,látom már nem is olyan sok van hátra..kis fiú,kislány?Hol fogsz szülni?Mesélsz magatokról?Képeket is raksz fel?
Bocsi a sok kérdésért :lol:

solya051020
Káld
 
 
 


Szia Solya!
Köszi a gratut, hát azért még jócskán van időm, bár nagyon gyorsan tellnek a napok.
24. héten voltunk 4D-n, ott kislánynak mondták az új jövevényünket. Fura helyzet, mert a Nócinál, a nagylányomnál ott végig éreztem, hogy kislány, de most annyira más minden, hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos. Bár igazából nagyon mindegy, hogy kislány vagy kisfiú.
Magunkról sokat tudnék írni, talán túl sokat is, ezért inkább ha van kérdésed, akkor arra válaszolok, mert azt sem tudom, hol kezdjem.

képeket is teszek mindjárt
(a fényképezőm épp lemerült, de Nóciról keresek a gépen valamit)
Kép

Kép
Kép]
 


Szia Solya, vagy aki erre jár
Tegnap nem értem ide újból, de most teszek fel néhány képet.

Te is írhatnál magadról, magatokról, hogy mit csinálsz (persze a babuk mellett), meg hogy hogy tellnek a napjaitok, hol szültél, stb..
Csodálkozom, hogy ebbe a fórumba ilyen kevesen vagyunk. Pedig jó lenne több környékbelivel felvenni a kapcsolatot, hasznosabb lenne a tapasztalatcsere néhány kérdésben, mint mondjuk egy Pestivel.

Na, a képek:
Kép
Ez húsvét hétfőn készült. Apa kiállított minket szépen sorba, mint az ovisokat. Jobbról kezdve: Vivien (apa első házasságából származó leánykája - 13 éves-), Nócikám, ő 5,5 éves, a szemem fénye, és a bal oldali gombóc vagyok én. Itt betöltött 27. hétben voltam. Persze kicsit távoli is a kép, meg a kertészgatyó rendesen torzít.

Kép

Ezen a képen pedig apa van a lányokkal, hol máshol, mint a lovaknál.

Kép
Kép]
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó