Új privát üzeneted érkezett!

Én Baranya megyei kismamákkal, édesanyákkal ismerkednék! Én Pécs és Kaposvár között szinte félúton egy kis településen élek kis családommal :) Van két gyermekünk egy 6 éves kisfiú és egy 4 éves kislány, októberre várjuk 3. gyermekünket, jelenleg 25 hetes várandós kismami vagyok :)
 
 


Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm


Sziasztok!

Ha szeretnétek a gyereknek egy remek mesekönyvcsomagot nyerni, gyorsan ragadjatok billentyűzetet, és írjatok egy Mikulás-történetet - lehet megtörtént is, a családi legendáriumból, esetleg kitalált is.

További információ a Kölökneten:

http://koloknet.hu/949-mindennapi-trtneteink

A könyvcsomagban remek illusztrátorok és írók munkái találhatók meg, ráadásul még odaérhet Télapóig!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

 
 

Kedves Mindenki!

Segítségeteket szeretném kérni. Van egy kiadó vagy eladó lakásunk Szajkon. Ez Pécstől 30 km-re található kis falu. Csöndes, nyugodt környezetben. Sajnos az élet úgy hozta hogy el kellett költöznünk Szegedre és a lakást kiadtuk albérletbe. De most sajnos az albérlőink elmennek és sürgősen találnunk kell valaki a helyükre, mert ebből tudjuk fedezni az itteni lakásunkat.

Lakás paraméterei a következők: 77 m2 (valójában 83 m2) első emeleti tetőteres társasházi lakás. Alsó szinten amerikai konyhás nappali, étkező, Wc, spájz, felső szinten 3 szoba és nagy fürdőszoba. Elől hátul
terasz, előkert és hátul nagyobb 300m2-es kert veteménnyel, frissen telepített sövénnyel, gyümölcsfákkal. Tárolási lehetőség a lépcsőházban, illetve a ledeszkázott padláson. Gyereknek homokozó és a benti lépcsőnél védőkorlát található lent és fönt is.
Érdeklődni: emailben itt vagy a brbetti@gmail.com vagy 70/5318843 Martonné Brechler Bernadett
Marton Gergely 20/3583744

ez egy 6 lakásos társasházban van, nyugodt csöndes szomszédokkal. A környék is csöndes, minden megtalálható ami kell. Orvos, gyógyszertár, bolt, fodrász, kozmetikus stb.

HA tudsz valakit akit érdekelhet kérlek szólj neki!
Segítséget előre is köszönöm: brbetti

brbetti
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó