Új privát üzeneted érkezett!

Kedves idelátogatók!

Azért inditottam egy új témát mert keresetem egésznap a svájcban élö magyarokat de sehol senki vagy nagyon rég szóltak hozzá valamihez :cry:
Én egy 24 éves magyar lány vagyok a párom svájci származású,de kettös állampolgár még magyarországon ismerkedtünk meg :)
2010 januárjában költöztem én is ki hozzá,márciusban meg tudtuk hogy babát várunk :)Nagyon örültünk neki,most már lassan itt az idö és kicsit eluralkodott rajtam a félelem,a pakkomat nem vagyok képes összerakni mert attól félek ez már az indulást jelképezi.....meg hát elkezdtem pakolni de mindig úgy vagyok vele hogy még ez hiányzik,vagy ez most nem tudom kell-e....a lényeg hogy igazából szeretnék ismerkedni svájcban szülö magyar anyukákkal hogy mik a tapasztalatok és mit vittek magukkal?
Nagyon megköszönném ha minél többen írnának :)
Jó lenne ismerkedni....mi Luzern Kantonban élünk és Sursee-ban szeretnék szülni az nagyon közel és a párom is ott született :)
 
 


Szia Tina!

Ismet eltelt 1.5 ev, gondolom azota mar boldog anyuka vagy :)
En csak most talaltam ezt a topicot, most kezdett el erdekelni a tema.

Mi Zurichben elunk (2en magyarok, en 2009 decembere ota, a parom regebben) es lassan aktualis lesz a babaproject. Itt Svajcban, svajcinemetul. Gondolom... Ha van kedved beszelgetni, irj nyugodtan :)

Eszter
eszter007
Külföld
 
 


Sziasztok,

mi Bázelből jelentkezünk :) nálunk már érkezik a jövevény és rengeteg a kérdésem, mivel csak két éve lakunk itt. A rendszer itt egészen más, és sokszor a hochdeutsch is kimerít nemhogy a svájci :)) Én szívesen beszélgetnék arról, milyenek a kórházak, hogy zajlik itt egy szülés - alternatívák - stb.
Remélem, nem adtátok még fel a topicot teljesen :)

Üdv:
Anna
 
 

 
 

Sziasztok!
En is Baselbol jelentkezek, es remelem el meg ez a topic :D
marti108
Svajc
 
 


Sziasztok,

én is remélem, hogy még él a topic...:-) Mi 2 hónapja költöztünk Zürichbe 3 éves lányunkkal és februárra várjuk a kistesót. Én is szívesen ismerkednék otthon lévő kismamákkal, hogy megvitathassuk mindennapi "gondjainkat" esetleg közös programokat tervezzünk.

Emőke
emoke79
Zürich
 
 


Sziasztok,látom sajnos nem nagyon él ez a topic...De azért írok hátha valaki még ide téved és feltudnánk éleszteni.Én St.Gallen kantonban,Kriessernben élek,és most várjuk első babánkat,és nagoyn sokat keresgéltem hogy svájcban élő anyukákra leljek,nem sok sikerrel.
Jó lenne ha tudnánk tanácsot adni egymásnaj vagy csak beszélgetni,mindennapokról babáról.
Sváci anyukák gyertek beszélgessünk!!!!!!
eni0086
Svájc
 
 


Szia Eni0086 és a többiek!
Ugyan Zürichből, de én is szivesen csatlakoznék, akár személyesen is a beszélgetéshez. (8 hónapos kisfiu mamája).
 
 


@eni0086: Szia Eni0086 és a többiek! Ugyan Zürichből, de én is szivesen csatlakoznék, akár személyesen is a beszélgetéshez. (8 hónapos kisfiu mamája).
 
 


Egy próbát megér, hátha :D szóval St. Gallen, 14. hét, jó lenne nem teljesen egyedül végigcsinálni 

Lilypie Maternity tickers
Lilypie Premature Baby tickers
svajcilany
Svájc
 
 


Sziasztok!
Első terhesség és első baba, most 10 hetes vagyok. Genfben lakom és itt is fogok szülni. Valaki?

Lilypie Maternity tickers
 
 


Sziasztok! St Gallen kantonban, Heerbruggban élek 1,5 éves kislányommal, környéken keresek hasonló anyukákat! Koszi elore is!
 


Hello...a még topikot olvasóknak.
37 éves, 2 hete 2-gyerekes anyuka vagyok. St. Gallenben lakunk. Amint a picike fiam erőre kap, szívesen találkoznék "eszmecserére" kávézásra, sétálásra , szabadidős tevékenység eltöltésére gyerekes anyukákkal a környékről.
Üdv


Hello! :-) hát ez a topik sajnos nem vmi aktiv. De hátha! 6 hetes vagyok, Zürichben
 
 


@monique:
Szia!! Látom anyuka lettel es kint elsz es mi is tervezgetjuk majd par ev mulva a csalad alapitast a kikoltozest es ha van kedved akkor beszelgethetnenk.
 


Vagy aki akar beszelgetni akkor nyugodtan irjon ram ...
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó