Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon kíváncsi leszek, hogy van-e egyáltalán, aki jelentkezni fog ide.
Én mezőhegyesi születésű vagyok, nem élek ott sajnos, de Anyumék még mindig, gyakran járok haza, és nagyon szívesen haza költöznék. :)
Folyamatosan honvágyam van.
Ha van bárki, akinek köze van Mezőhegyeshez, ott él,ott élt, oda járt iskolába,szívesen látom itt :)

Kép
Kép
Kép
 
 
 
 
 


Szia.Én Mezőhegyesen lakom.Te mikor költöztél el?Ide jártál suliba?2002 óta vagyok férjnél és van egy 5 éves kislányom Rebeka.Mi egy ideig Tatabányán laktunk,de alig vártam hogy hazaköltözzünk.Remélem jelentkezel még.Merre laknak a szüleid?
 


Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

 
 

Szia!
Hát jó régen írtál, én pedig nem is néztem meg a fórumot, lehet, már te sem olvasod.
Én is 2002 óta vagyok férjnél, akkor költöztem el otthonról, Anyum és Öcsém ott élnek még, Anyum Óvónő.
Hogy tudtatok visszaköltözni? Találtatok munkát? MI is nagyon szeretnénk haza menni, de egyszerűen nem tudunk elhelyezkedni.

Kép
Kép
Kép
 
 
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó