Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andi vagyok 29 éves. Várom azokat a kedves fórumozókat, akik Székesfehérváron laknak vagy közvetlen közelében gyerekvállalás előtt, vagy épp már babával a hasukban, vagy túl a szülésen. És lenne kedvük beszélgetni, megosztani élményeiket, tapasztalataikat.
takiandi
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!
Székesfehérvári 10. hétben lévő kismama vagyok. Egy kérdéssel fordulnék a helyi kismamákhoz, gyakorló anyukákhoz: feltétlenül kell fogadni orvost, vagy elég a szülésznő? 2006 áprilisában és 2011 novemberében volt már spontán vetélésem. A mostani leleteim eddig jók lettek. Én a Családvédelmi Központba járok Szőke doktornőhöz, aki nagyon korrekt és rendes velem. Válaszol minden bugyuta kérdésemre, férjem is bent lehetett velem, amikor az első ultrahang volt és kérés nélkül kaptunk is képet. Szóval semmi panaszom nincs a doktornőre. Sajnos viszont azt tudom róla, hogy nem vezet szüléseket.
Pontosan ezért érdekelnének mások véleményei. Ha orvost választanék, azt sem tudom kit kellene, milyen anyagi vonzata lenne, valamint meddig kellene ezt megtennem? A szülésznő témánál ugyanezek lennének a kérdéseim: kit, mennyiért, meddig. Nekem egy olyan szülésznőre lenne szükségem, akinél fontos a gátvédelem, aki vezet és egyben támogat.
A válaszokat előre is köszönöm!
caty1985
Székesfehérvár
 
 


Kedves Caty!

Ebbe sajnos nem tudok segíteni, mert még nem tartok abban a fázisban hogy ezen kéne agyalnom. Dokit nem mert ajánlani mert én a 3. dokinál vagyok alig 1 éven belül. Bízom benne hogy lesz olyan aki tud segíteni.

Üdv: Andi
takiandi
Székesfehérvár
 
 

 
 

Szia Caty!

Elég, ha szülésznőt fogadsz, az ügyeletben szinte mindig a fiatal lelkes dokik vannak, nem igazán lehet mellényúlni!

Helló Andi ;)
lizamama
Pákozd
 
 


Ja és Caty, szívesen ajánlom, aki az én szülésznőm volt, ha érdekel, elküldöm az elérhetőségét.
Természetesen ennek is van anyagi vonzata, mint minden extra szolgáltatásnak. Segít soron kívül nst-re bejutni, meg sok egyéb hasznos dologban, millió kérdésed lehet. Én megszívattam szegényt, mert épp az éjszakás műszak utáni reggelen kezdtem neki a szülésnek :)
lizamama
Pákozd
 
 


Sziasztok! 24 éves alkotó fotográfusként, referenciafotózáshoz keresek kismamákat ill. kisbabákat, kismama és baba fotók készítéséhez Székesfehérváron. Amit kínálok: minőségi szép képek, retusálva Rólad, rólatok=>ingyen. Amit kérek: Közös megbeszélés alapján az elkészült képekből referenciaként használnék fel a készülő weboldalamon.
Szép napot Mindenkinek! :)
szender
Wien
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó