Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szeretnék megismerkedni kisbabás anyukákkal, akik szívesen beszélgetnének, sétálnának velem és lassan 4 hós lányommal!
Az lenne a legjobb ha itt laknál a kerületben (17) és akkor sokat találkozhatnánk, tölthetnénk együtt a szabadidõnket!
Várom jelentkezéseteket! :D
 


Sziasztok! 
Nemtudom, szokta-e még valaki nézni ezt a topikot.

Én itt lakom a kerületbe a párommal és egyenlőre még odabent van a pocakban de a kislányommal. Mivel párom sokat dolgozik, én itthon vagyok egyedül. Remélem valaki olvassa még ezt, jó lenne közösen "unatkozni" :)

További szép napot!


anncsa
Budapest XVII. kerület
 
 


Kedves Mindenki, egy nagyon izgi kutatáshoz keresünk kismamákat, akik szívesen kitöltenek egy kb. 10 perces online kérdőívet. Ha megosztjátok, az is szuper nagy segítség! A résztvevők között 5 db 10 000 Ft értékű DM ajándékutalványt sorsolunk ki! Előre is köszi! A kérdőív a linkre kattintva indul.
http://adatbazis.selfip.com/capitris/in ... &uid=TESZT

wakkancs
Budapest IX. kerület
 
 

 
 

VigyorKedves Anyukák!
Babysitterkedést vállalok 6 hónapos kortól, Csecsemő és Kisgyermeknevelői végzettséggel, 4 éves bölcsődei szakmai tapasztalattal, ahol jelenleg is dolgozom.
Én nem csupán felügyelek, "szitterkedek"! Kreatív foglalkozásokkal, finommotorikai-, beszéd- és mozgásfejlesztő eszközökkel készülök személyre szabottan! Iskolás korú gyerekekkel szívesen tanulok, korrepetálok. Igény szerint programokra is elviszem gyermekét/eit. Sajátos nevelési Igényű Gyermekekkel is szívesen foglalkozok, mivel integrált csoportban dolgozom van tapasztalatom.
Célom a gyerekeknek a családdal együttműködve kellemes és hasznos időtöltést nyújtani!
Ha felkeltettem érdeklődését várom hívását, vagy e-mailjét!
06305572020
babysitterkitti@gmail.com


Kedves Szülők! Gyemekfelügyeletet vállalok Budapesten hat hónapos kortól, melyre a gyermek ellátásán túl személyre szabott kreatív foglalkozásokkal, finommotorikai-, mozgás- és beszédfejlesztő játékokkal és eszközökkel készülök. "Csecsemő- és Kisgyermeknevelői" végzettséggel és négy éves bölcsődei szakmai tapasztalattal rendelkezem.Sajátos nevelési igényű gyermekekkel is szívesen foglalkozom, hiszen jelenleg is integrált csoportban dolgozom. Iskolás korú gyermekekkel is szívesen tanulok, korrepetálok. Igény szerint programokra is elviszem gyermekét/eit. Célom a gyermekeknek a családdal együttműködve biztonságos, kellemes és hasznos időtöltést nyújtani! e-mail: babysitterkitti@gmail.com

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó