Új privát üzeneted érkezett!

Ha van kedvetek egy klubot csinálni irjatok a mogyusVfreemail.hu cimre aztán a részleteket meg beszéljük.
 


De milyen klubra gondoltál? Legalább pár szót írj róla.
 
 


Szia havonta találkoznánk dumálnánk meg lehetne osztani a tapasztalatokat stb.De ha vanjo ötleted irj
 

 
 

Lulu,

ha elfogadsz egy javaslatot: itt, a babaneten kismillió társaság van, akik összejárnak. Sztem keresd meg azt a témát, ami téged érint vagy érdekel (legyen ez a Megint megjött, a különböző kh-ak topicjai, az évjáratonként és sokszor évszakonként külön-külön beszélgető kismamák topicjai), ismerkedj meg velük, és menj el a talikra. Így azért, hogy az 5. hozzászólásod volt az előző, még valószínűleg senkit nem ismersz. Vagy vadidegenekkel szeretnél találkozni, akikről semmit nem tudsz? Miről fogtok beszélgetni?

Ezek csupa érdeklődő kérdések, nem kötekedés. Én tuti nem mennék el egy klubba, ahol senkiről nem tudok semmit. Nem vesztegetném az időmet. Viszont nagyon szívesen találkozom lányokkal (inkább nőkkelKép), akiket itt szimpatikusnak találtam, közös érdeklődési körünk van, vagy csak egy hullámhosszon vagyunk.

És milyen irányú tapasztalatokra gondoltál? Repülőgépvezetésre vagy 2 éves gyerekek nem agyoncsapására? Kép Vagy mégis mire? KépKépKép
 


Sziasztok!

Virágnak igaza van abban, hogy van egy csomó társaság itt a babaneten.
De egy biztos hiába csatlakozol akármelyikhez ott egy összeszokott gárda van, és elég sok idő (bármennyire is azt állítanák,hogy nem így van)de elég nehezen vesznek be a köreikbe "idegeneket". (saját tapasztalat)
Van akinek nincs ideje hónapokat azzal tölteni hogy ismerkedjenek a neten keresztűl és konkrét kapcsolatra vágynak. Én is ezek közé tartozom, most érek rá jó az idő stb. Lehet talizgatni csak szervezés kérdése és akarat főleg!
Ha szimpi a másik akkor sima ügy ha nem nem kötelező tovább elmenni és kész!
Szerintem hozzáállás kérdése csak!

Lulu! Ha még nem ment el a kedved és ide nézel időnként írj!
Sziasztok! Era
 
 


Remélem, nem ment el a kedved. Kép Nem azért írtam. Lehet, hogy túl realisztikus voltam. És ez olykor olyan lehangoló. Rám se ránts. Itt a jó idő, ahogy Csengő is írta, hajrá babás talik! Kép
 


Sziasztok!
Aki egy kis szervezkedésre, klubozásra, sőt fontos célok megbeszélésére vágyna, látogasson el hozzánk a Mi nők- Nők Pártja topikba!
Nagyon kellenek az aktív tagok, mert SZERVEZKEDÜNK! Vannak céljaink, terveink és már egy időpontunk is van egy demonstrációhoz!
A többit a másik topikban.
Csatlakozzatok!
Üdv.
Andi
 
 


...

KépKép
 
 


Sziasztok!

Pedig olyan jól indult a topic :(
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó