Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Anyukák!
Bojté Anita vagyok, negyedéves védőnő hallgató. A segítségüket szeretném kérni szakdolgozatom megírásához,melyet a nyúlajkas illetve szájpadhasadékos gyermekekről,az őket nevelő családok problémáiról, valamint magáról a rendellenességről írok. Szeretném felmérni, hogy milyen nehézségekkel kell szembenézniük a szülőknek, amikor egy ilyen beteg gyermek érkezik a családba.Dolgozatomban azt is szeretném bemutatni,milyen segítségre van szükségük a családoknak-,legyen az gondozási,-pszichés,-természetű,vagy a gyermek nevelésével,táplálásával,beiskolázásával stb.kapcsolatos.Szakdolgozatomban a védőnői munka jelentőségét, az elvárt -és nyújtható segítség formáját szeretném megvilágítani(Milyen módon tud önöknek segíteni a védőnő? Mi az amivel hozzá fordulnak segítségért és milyen a védőnők hozzáállása, segítőkészsége? Meg vannak e elégedve a védőnők munkájával? Van e valami amiben változtatnának, vagy szükségét érzik,de védőnőjüktől nem kapták meg a megfelelő segítséget?). Nagyon szépen kérem önöket segítsenek nekem ebben!Segítségüket előre is köszönöm!Az e-mail címem, melyre leveleiket küldhetik nekem: bojte.anita@axelero.hu
Köszönettel,Bojté Anita
 
 


Sziasztok!
Szeretném felhívni a figyelmeteket egy újonnan alapított egyesületre.
A Mosolyogj bátran!;, teljes nevén "Mosolyogj bátran! Közérdekű egyesület a magyar ajak- és szájpadhasadékos gyermekekért" az érintett szülők, orvosok és érdeklődő támogatók együttműködésével 2004 nyarán létrehozott egyesület.
Egyebek közt létrehozta a www.hasadek.hu weboldalt, melyen számos információ található az archasadékok rendellenességekről, kezeléséről és megpróbál gyakorlati segítséget nyújtani etetési, szoptatási, logopédiai problémákban.
Amennyiben érdekel titeket az egyesület vagy olyan információt tudtok, amit érdemes lenne még kitenni, írjatok ide vagy a mosolyogjbatran@hotmail.com címre vagy a fenti email címemre.
sziasztok
Tutuja

ui: A www.hasadek.hu internet címen korábban is volt egy weboldal, a Mosolygj Bátran Egyesület ez évben jegyeztette be a nevére ezt az internet címet és töltötte fel új tartalommal.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó