Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Barátaink, Kedves Fórumlakók!
2. kislányom, Sára, Beals szindrómával született, 2002. 03. 22-én. Annak ellenére, hogy az orvosok már sokszor lemondtak, túlélte a megszületést, túl van 4 szívműtéten, de sajnos még nincs vége a megpróbáltatásoknak. Most éppen Zürich-ben készítik elő egy komoly gerincműtétre, amely ebben a pillanatban szinte teljesen reménytelen lenne: az altatás miatt.
Ebben a témában szeretném megosztani mindenkivel a tényeket és tapasztalatokat, amelyeket az elmúlt jó két és fél évben szereztünk a magyar egészségügyben, és szerzünk kint, Svájcban.
 


Sáripapa,
biztos lesznek, akik neked esnek majd, hogy leszólod a magyart, dicséred a nyugatit.
Nekem nagyon szimpi, hogy előre közlöd, mit szeretnél, és így akár megengeded azt is, hogy elküldjenek a túróba. Én a magam részéről el fogom olvasni a történeteteket, bár (szerencsére) azt sem tudom, mi az a Beals szindróma, sőt semmilyen szindrómát nem ismerek testközelből.
 


Sáripapa,
Engem is érdekel a történetetek. Örülnék, ha tényleg megosztanád velünk a tényeket és a tapasztalatokat. Az is érdekelne, hogy mi az a Beals szindróma, mert Szilvihez hasonlóan én sem tudom.
Hogyan kerültetek Svájcba?

OFF,
Szilvi,
Talán a kiskamaszos topikból emlékszel rám. Elkezdtünk a lányommal pszichológushoz járni (még csak egyszer voltunk), beszámolok majd az eredményekről, ha lesznek.

Anna
 

 
 

SáripapaKép
Én is nagyon várom a beszámolótokat és nagyon drukkolok, hogy minden a lehető legjobban alakuljonKép

Puszi:Doris
 
 


Sáripapa, én is nagyon kiváncsi vagyok, várjuk a történetet!Én sem tudom, mit jelent ez a szindróma.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó