Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Van egy három hónapos koraszülött lányom, akinél patkóvesét láttak az UH-n, de ezen kívül senki nem mond semmit, és a neten se sok mindent találtam róla. Aki tud valami hasznos útmutatót, tanácsot adni kérem tegye meg.
 


Szia Csilla!

Hogy van a kislányod? Már féléves! Kép
Lehet, hogy azóta több infód van már, az is lehet, hogy többet nem jársz erre, de azért írok.

Az én kisfiam is háromhónapos koraszülött volt, amikor megállapították nála a patkóvesét, de nem volt egyértelműen látható, így kontrollt javasoltak. Kb. kétéves korában vittem el emiatt újabb UH-ra, ahol igazolták, hogy tényleg patkóveséje van. Rögtön meg is nyugtattak, hogy ennek semmi jelentősége nincs, rengeteg embernek lehet ilyen, akik egész életükben nem tudják meg, hogy ez a helyzet velük. Ha jól emlékszem ez azt jelenti, hogy a két veséjük össze van nőve, de ebben nem vagyok biztos. A lényeg, hogy én teljesen megnyugodtam, és már rég el is felejtettem, hogy Marci ilyen kis különleges. Nem is volt vele semmi probléma.

Ne aggódj!
Mimóza

Ui.: ha esetleg a koraszülöttséggel kapcsolatban lenne valamilyen kérdésed írjál!
 
 


Szia!

Köszönöm, hogy írtál, azóta én is voltam több orvosnál, nem nagyon látszik, de úgy sejtik, hogy patkóvese. Nekem is azt mondták, hogyha nem okoz panaszt nem kell vele foglalkozni. Vigyázni kell fel ne fázzon, meg fertőzést ne kapjon. Már én sem izgulok annyira a dolog miatt.

Még egyszer köszönöm hogy írtál

Csilla
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó