Új privát üzeneted érkezett!

Az én kisfiam most 15 hónapos, 5 hónapos korában derült ki, hogy magas a fehérvérsejt száma (22.7;10.0-ig normális).6 hónapig tartott, mire kiderlt, hogy a jobb oldali vese a vesevezetéknél tágabb, pang a vizelet. Márió egyébként jó kedélyü, tünetmentes, tündéri kismanó.Áprilisban kellett volna vizsgálatra menni, de szinte állandóan hasmenése van.Ha van valami Ötletetek, légyszi segítsetek!Köszi!
 
 


Szia Cic!
Mi is a kisfiammal átestünk ezen a pangó vizelet stb.torturán...nálunk műtét is volt 4 éves korában azóta hála istennek panaszmentes...a Heim Pálba jártunk egy nagyon rendes urológushoz tudom jó szivvel ajánlani.Dr.Merksz Miklós a neve
A profilomban megtalálod az emilemet és irj oda
üdvözlettel:Vera
és beszéljünk.
üdv.Vera

Kép
Kép
 
 


Szia Cicc és Vera!
A babaszoba.hu-n levelezünk még ebben a témában, 'manci'-nak a kisfiánál is a vesevezetéknél van szűkület, pang a vizelete. Talán ő tudna neked segíteni. Én Verának írtam saját emilre, mert mi is műtétre várunk hólyagbemenetnél szűkület miatti vesetágulat okán, hátha az övé is az volt.
Írj, hogy mi van veletek, mert a fehérvérsejtszámnövekedés húgyúti fertőzést jelenthet és a hasmenés is. Ha az volt, akkor valószínűleg már túl vagytok egy kórházi kúrán és sajnos kiokosodtál.
Szia
Ildi
 

 
 

Sziasztok! A 3 hónapos kisfiúnknak vesemedence tágulata volt. Komoly, 3szor 3 cm es. Pyelon plasztikával műtötték. Borzasztóan kiborultunk..utólag vissza gondolva nem kellett volna. Csodálatos orvosunk volt, a Sotén műtötte Dr Vörös Péter. Akinek kérdése van szivesen segítek.
berta.piroska@gmail.com
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó