Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kisfiunk 2 hetes. A jövő héten lesz egy kardiológiai műtéte. Nagyon aggódunk, és féltjük őt. Dr. Liszkay Gábor fogja altatni. Úgy láttam, hogy Õ az intenzív és anesthesiológiai osztály osztályvezető főorvosa. Tudtok róla valamit? A műtét után bent alhatok a kicsivel, vagy erre nincs lehetőség?
Kérlek, segítsetek!
Köszönöm!
Anita, Krisztián és a kicsi Patrik
 


Szia!

Nem ismerem a kórházat és a dokit, de naná, hogy bennaludhatsz egy ilyen pici babával. Gondolom, szoptatod, akkor evidens, de, ha nem, akkor is ott lehet lenni a gyerekkórházakban. A legrosszabb helykeken nincs külön ágy, csak szék, de akkor is bent lehet maradni. Kérdezz rá telefonon a kardiológia osztályon, hogy mire készülj.

Gyógyulást a babának!
 
 


Szia RJuli!

Köszönöm a válaszodat! Patrikot a kardiológián fogják műteni, de utána azonnnal átkerül az intenzívre, mert nagyon picike és oda kell, hogy kerüljön. Nem záródott rendesen az ér a pici szívénél. Kép Állítólag ez jelenleg nem okoz problémát, de mindenképpen műteni kell idővel, és most könnyebb, mint nagyobb korában. Annyira félek a műtéttől, hogy valami baja lesz. Kép
Az intenzívre nem biztos, hogy bemehetek 24 órában. De szoptatni biztosan bemehetek, vagy legalább az ablakon át nézhessem, hamár nem foghatom meg. Most is itt van a kezemben. Minden perc számít. A szülés után a neonatológus azt mondta, hogy ez már rutinműtét, és nem lesz baj. De én akkor is remegek, ha a 28-ra gondolok.

Üdv: Anita
 

 
 

Nyugodj meg, a kisfiad a legjobb kezekben lesz.
 


Abszolut csak jót tudok mondani a kórházról és a dolgozóiról. Az intenzíven a babáddal lehetsz szinte mindig. Én a kislányommal voltan éjjelnappal. Az ágy mellett aludtam egy széken. Én fürdethettem- moshattam le. Én forgatttam, masszíroztam. Ez nem egy szokványos intenzív. Kisbabák és nagyobb gyerekek együtt vannak. A lányom 12 volt, a mellettünk lévő baba 4 hónapos. A növérek nincsnek leterhelve, de mindenben segítenek.Nagyon felkészültek, kedvesek.
Egyébként arra gondolj, hogy ez a pár nap nehéz lesz, de ezzel megadod a babádnak egy teljes, egészséges élet lehetőségét. H a bármiben tudok segíteni, írj.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XBabázz lazán! - Teakiadó