Új privát üzeneted érkezett!

Kisfiam a születésekor infekciót kapott, és a szülésznö "felelötlenségéböl" szalmonella fertözést kapott, amit nem vettek sajnos idöben észre, és ennek következtében a veséjében belsö vérzés keletkezett.

Tud valaki olyan gyógyszert, ami elpusztitja a szalmonella baktériumokat?
Vendég
 


Szia!

Úgy tudom van egy homeopátiás szer, ami szalmonellavírusra van. Próbáld meg felvenni a kapcsolatot egy homeopátiás orvossal, lehet, hogy ő rögtön oda tudja adni.
 
 


Szia Lilla 77..

Köszi a seditséget, majd neten megpróbálok utána járni, mert jelenleg külföldön élek, és sajnos azt tapasztalom, hogy itt nyugaton sem jobb a helyzet, mint otthon Magyarországon.. söt.. a két lányomat otthon szültem semmi gond nélkül.. a kisfiamat már itt..de az maga volt a rémálom..

Üdv.
Vendég
 

 
 

Szia!

Úgy tudom Ausztriában be lehet szerezni a szert, Mo-on csak azoknak az orvosoknak van, akik külföldről beszerezték. Illetve szoktak még ajánlani az orvosok bélflóra regeneráló szereket, pl. Normaflore, Protexin.
 
 


a salmonella nem vírus, hanem baktérium. elvileg kiürül magától a szervezetből, újszülöttek, legyengült immunrendszerűek mégis szoktak antibiót kapni.ampicillin, amoxicillin, ciprofloxacin lehet jó.
MSD orvosi kézkönyv írja
 
 


Sziasztok..

Köszi a segitséget, sikerült beszerezni egy Pro-Symbioflor nevü homeopátiás szert, reméljük ettöl hamarosan rendbe jövünk.
Vendég
 


Szia!

Örülök, hogy sikerült megszereznetek. Nekünk is sokmindenben segít a homeopátia.

Lilla
 
 


sziasztok!
Unokaöcsém megette a macska kakiját!
Arra lennék kiváncsi hogy beteg lehet e tőle(hányhat e) és hogy lehet e tőle valami komolyabb baja?
Előre is köszi a segítséget!!
Cica0825
 


Macskaki: öcsém anno a kutyakakát ette meg... máig emlékszem az anyám rémülten undorodó arcára, ahogyan cipelte be a csap alá, pedig sokat mondok, ha akkor 4 éves voltam. A nagyobbik lányom meg a kistestvére bogyószerű kakiját ette meg nagy hümmögések közepette (a földön téblábolt míg én pelenkáztam és a használt pelust a földre dobtam, azt hajtogatta szét nagy türelemmel, és csak később vettem észre).

Ha eddig nem lett semmi baja, akkor már nem is lesz, viszont az könnyen elképzelhető, hogy a toxoplazmózist esetleg elkapta - de ez csak a magzati kor második félidejében veszélyes, ha már megszületett, akkor inkább védettséget ad csak ellene..

MOndjuk az is elképzelhető, hogy gilisztás lesz tőle, de az se halálos, figyelni kell a székletét, és gilisztahajtót adni neki az utasítás szerint.

Üdv: eszterlánc


sziasztok!a kisfiam 4 éves és kettő hete h hazakerült az oviból hőemelkedéssel és laza széklettel.azóta kiderült h szalmonellás,sajnos kiszáradt kórházba is kerültünk végre itthon vagyunk.diétáztatom meg minden amit csak lehet de még mindíg 3-4 széklete van egy nap.nem túl laza de nem is az igazi.meddig kell a diéta és meddig tart ez a betegség álltalában.köszi
 
 


Sziasztok! Kislányom 3 hónapos és szalmonellás!
A doktornő antibiotikumot írt fel, de még mindig m egy a hasa. Mit tegyek? Már kimostam az ágyneműjét, mióta tápszert eszik folyamatosan kifőztem a cumiját, cumisüvegjét, de még sem akar elmúlni. De nem tudom hogyan kaphatta el. Mit tegyek?Segítsetek!
lindierzsi
Békéscsaba
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XBabázz lazán! - Teakiadó