Sziasztok!!!
Itt esett a hó (ez jó), de félek, hogy lefagy és az én jogsim is csak nyárra jó!!
Csajok én próbáltam a Nahrin termékeket és nagyon jók. Csak piszok drágák

És igen MLM

Szóval csak hálozaton belül terjesztik. Van nekik egy mellkas kencéjük - egyszerűen szuper volt!!! De az nem kell rendszeresen, így nem rendeltem minden hónapban, és amikor megfenyegettek, hogy ha nem vásárolok X összegben, akkor törölnek a listájukról - na, akkor nagyon feldühödtem

Vannak jó termékek (mondom horror áron), ezeket szívesen használtam volna, de mivel nem rendeltem napi használatú kencéket a fiatalságom megőrzése érdekében, így nem részesülhetnek a gyerekeim sem a természetes szerekben!!!
Na, ezért van az, hogy a magamfajta csóringereknek marad a szintetikus szer, ha valamit tenni szeretnének a gyerekükért.
Évi!!
Jobbulást a legényednek!!!
tudom nem segítség, de a Marietta ma este megint összehányta magát
Vagy visszafertőzték, vagy csak azért mert nagyon fájt a feje

Jaj a fenébe, tényleg nem lesz vége?????
Kory!!
Nektek is jobbulást. Tudod valamilyen szinten természetes, hogy egy fosós dolgot követ egy hurut. legyengül az immunrendszere és könnyebben letarolja egy banálisabb nátha is. Ezért kell mindig jól meggyógyítva visszavinni az oviba (amig van rá lehetőség)
A zöld dobozos AROMAX termékcsaládnak van bazsalikom olaja, mi gyógyszertárban vettük. De ez száraz köhögésre jó, éjjel. Napközben szerintem hurutoldó, este 5-ig. Ilyenkor jön be a képbe nálunk az arcüregátmosás, és szükség esetén a bazsalikom olaj. Más köhögéscsillapító nekünk nem vált be. (a luft balzsam is nagyon jó, csak kevesebb benne a bazsalikom, az olajban nagyobb a koncentrásiója, nálunk jobban bevált)
Karácsonyi hangulat??? A nagy erkélyajtóra már raktunk üvegmatricákat és vásárolom a karácsonyi szalvétákat!

Na, jó egy-egy ajándék is meg van már!