Új privát üzeneted érkezett!

lehet, hogy nagyon egyszerű a kérdésem, de engem most ez aggaszt. 3 hónapos kislányom BCG oltása nem eredt meg, a gyermekorvos újra beadná, a védőnő szerint várni kell 6 hónapos koráig. Tudja vki, hogy mi lenne az ideális? Mivel jár, ha esetleg tovább várunk?
KÖszi,

Beusa
Kép
 
 


Beusa
Én úgy tudom 6 hósan van újraoltás!!!
Az én lányomnak se eredt meg de lehet érezni a helyét és látni egy mini piros pontot is ahová beadták, ezért már nem kellett újraoltani.

Pircsi &
Kép
Kép
 
 


Sziasztok,
van itt esetleg valaki, akinél újra be kellett adni az oltást? Várható valamilyen rossz reakció? Láz? nyűgösség? Hétfőn megyünk tanácsadásra, vélhetően beadják...
Köszi előre is,

Beusa
Kép
 
 

 
 

Beusa Bálintomat ujraoltották ne ijedj meg ez igy oké van akinek megfokad van akinek nem.Azt hiszem 6-hóig be kell adni tovább nem lehet húzni igaz mi késtünk vele mert közben beteg lett aztán meg nem voltunk elegen az oltóanyagra mert ha csak egy baba van addig neigen szeretik megbontani at oltóanyagot mert drága és több adag van egy üvegbe a bacik végett szeretik ha ki van használva a megbintott üveg.De nyugodtan oltsák csak be mert szükség van rá.

Kép

Kép
Kép


évi
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó