Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!:)

Nem talaltam ilyen topikot és én most nagyon ideges vagyok.Kislányom 18 hónapos novemberben megrendeltem neki a pneumococcus oltast,ami nem kötelező és iszonyú drága.November közepen ennek egyik felet megkapta(kettő kell neki).Most decemberben,tegnap megkapta a kötelező 18 hónapost és januarban megyünk a pneumococcus masik felet beadatni.
Az orvos azt mondta,hogy ket oltas között mindig ell kell telnie 1 hónapnak.Igy nekünk az influenza elleni vedooltas ELMARADT.Tudnotok kell,hogy en egy borzasztoan aggódos anyuka vagyok és most ketsegbe vagyok esve.Annyi rosszat hallani az influenza szövődményeiről.Kérlek Titeket irjatok meg ,hogy Ti beadattatok-e vagy sem,és ha nem akkor miert nem?Volt valaki akinek a babaja,v.kisgyereke influenzas volt?Lett szövődmeny?

Remelem rátalaltok erre a topikra,nagyon fontos lenne.

Puszi Nektek!
Julcsi
 


Szia Julcsianyu!

Én a "Kirekesztettek"-ből vagyok, ha gondolod, gyere át oda! Már írtunk Neked Zsuzsával, de azóta nem jöttél! :cry:
A pneumococcus oltást nem ismerem és én influenza ellen sem oltattam be a gyerkőceimet. Esetleg kérdezd meg a gyerekorvost, hogy javasolja-e! Én is meginterjúvoltam, hogy szerinte mit lenne érdemes beadatni, Ő az agyhártyagyuszi ellenit javasolta - amit be is adott Nekik! A barihimlőt kérdeztem még, de arra azt mondta, hogy nem akar lebeszélni, de az nem olyan nagy gond, ha nem kapják meg, + azt bizonyos idő után meg kell ismételni - ezt tehát elvetettem!

Szívesen látunk a másik topicban is!

Adri
 
 


Benezek ám minden nap,hogy irtok-e:(
De ha valaki tud olyan forumot mondani,ahol ez téma volt azt is megköszönném!

Mindenkinek Békés Karacsonyt! :D
 

 
 

Szia julcsianyu!

Én ugyan nem tudlak megnyugtatni influenza oltás ügyében , de esetleg te megnyugtatthatnál engem. :D

Van egy 4 éves kislányom és jövő héten kedden fogja kapni a pneumococcus elleni oltást. Én aggódom miatta nagyon, de a férjem szerette volna és hát már meg is vettük. ergo nincs visszaút, muszáj túlesni rajta. Szóval jól esne pár mondat arról, hogy nem volt nálatok semmi különleges mellékhatása stb.

Addig is Kellemes Ünnepeket!

Üdv
szamóca
 


Én nem tudom még mindig, hogy oltassak e vagy sem, de belefutottam egy cikkbe, mely szerint már nálunk is lehet kapni h1n1 gyorstesztet, nem túl drágán, és azt írják elég megbízható!
http://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/ ... zol/13643/
Szerintetek?

Üdv:
Totya
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó