Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

4 éves kislányom éjjel még mindíg bepisil.Az orvos szerint egészséges.Nyugtatgat,hogy még kicsi stb..de nem csak egyszer pisil be,henem töbször is az éjszaka folyamán.És ez napi szinten megy.Keltegettem,pisiltettem reggelre nem emlékezett semmire.Én viszont teljesen kikészültem a nem alvástól.Ezt bírtam 3 hónapig és úgydöntöttem vissza a pelust.Lehet hogy a legrosszabb döntés volt,de arra gondoltam,hogy majd zavarni fogja.Tévedtem,reggel tele a pelus.Tanácstalan vagyok.Ha valakinek van valami bevált ötlete kérem segítsen.
Hallottam homeopátiás kezelésröl is,esetleg van valakinek tapasztalata ezen a téren?
Köszönöm
--------------------------------------------------------------------------------
Andi

Andi
 


Ez a dolog nálunk is igy van azt mondák szorongástól lehet minket is aggaszt a ptobléma Bálint 2003 08 09 .es születésü már jár oviba és ott érdekes módon nem pisil be pedig kb 2-órát alszanak.Mi is ahhoz folyamodtun mint te vissza a pelust hátha megszégyelné magát vagy valami.Vannak időszakok, hogy ha nincs pelus szárazan ébred,de ha pisis akkor olyan hideg szegény majd meg fagy ráadásul ki is takarodzik.Egy időben észre vettem ha teát iszik jobban megy a bepisilés,de ha olyan napja van hiába pisiltetem lefekvéskor is akkor is el van ázva.
Olvastam a neten minden oldalon nézegettem vagy azt irják , hogy a záróizom még nem fejlődött ki vagy a szorongásra hivatkoznak. Ha nektek ilyen sújos a probléma még az ovit sem tudjátok elkezdeni :cry: Remélem megoldódnak a gondok.

Kép

Kép
Kép


évi
 
 


Megnézheted ezen a honlapon
http://www.vital.hu/
gyermekbetegségek cimszó alatt nagyon hasznos tanácsokat ir a doktornő.

Kép

Kép
Kép


évi
 
 

 
 

Sziasztok!
Azt hittem csak nekem vannak ilyen gondjaim.Öt éves a nagyobbik fiam.A nyáron leszokott az éjszakai pelusról szépen.Aztán szeptemberben kezdték az ovit és azóta megint éjszaka bepisil,többször is,ugyhogy ujra pelus van éjjel.Nem bántom érte...majd a nyáron ujra megpróbáljuk.Neki az ovi kezdés ezt váltotta ki.
 


A homeopátia jó dolog,ezzel kezelem őket ha bármilyen betegség van.Az ötéves most kap egy kúrát,immunrendszer és idegrendszerre,amint írtam is a bepisilés miatt,és amikor a középső megszületett az is traumaként érte őt,és azóta vannak viselkedési problémák is,nagyfokú szeretet igénye van.Ha érdekel bővebben kérdezzetek.Jo,hogy van ez a forum,az ember kibeszélheti magábol ami nyomasztja,és sok jo tanács is elhangzik.
 


Az enuresisnek legyen bármilyen gyógymódja is, amíg gyermekünk éjszakánként bepisil, megoldást kell találnunk arra hogy minél könnyebben átvészelhesse a gyógyulási időszakot. Judit lányom most 7 éves, már nem pisil be éjszakánként. Miután nem vezetett eredményre az alvás előtti pisiltetés és innivaló megvonás, az urammal nagyon csalódottak voltunk, félve attól hogy Juditnak valami komolyabb baja lehet, orvostól orvosra jártunk, de semmilyen szervi bajt nem találtak. Az urammal kipróbáltuk a nadrágpelenkát. Judit megnyugodott, reggelente nem úgy kelt, hogy szinte ellenőrizte az ágyát. Higgyétek el, nagyon sokat jelentett az hogy a gyermekünk nem stresszelte magát hogy éjszaka bepisilt-e vagy sem. Akinek a gyermeke éjszakai bepisilés problémájával küzd, annak csak azt tudom javasolni, hogy amíg orvosokkal konzultál, addig is figyeljen arra, hogy gyermekének a lehető legkényelmesebben teljen a betegség időszaka.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó