Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

5 hónapos kisfiam sóvesztő betegségben (CAH) szenved, 2 hónapos korában fedezték fel nála, azóta gyógyszeres kezelésben részesül, havonta hordom kontrollra, szépen fejlődik.
Mivel ez egy nagyon ritka betegség, amit kinőni sajnos nem fog, csak kezelni lehet, de gyógyítani nem, ezért nagyon örülnék, ha más anyukával tudnék erről beszélni, levelezni, tapasztalatot cserélni.
Ha valaki tud ilyen esetről, a manka79@keszthelynet.hu-ra várom a leveleket. Köszi!


Szia!
Nem tudom nézi e még valaki ezt a részt,de olyan anyukákat keresek akiknek sóvesztő a gyermekük és műtéti korrekcióra szorul.Szívesen cserélnek tapasztalatokat.Aki találkozott ezzel a betegséggel írjon.Gyöngyi

Köszönöm a segítséget!


Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, megindító, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó