Új privát üzeneted érkezett!

Az Aloe First Spary-t ajánlanám a figyelmetekbe, mert vérzéscsillapításra, horzsolásra, zúzódásra, napozás utáni leégésre, egyéb égési sebekre (tűzhely, vasaló, stb) kiváló.


Ha további kérdéseid lennének a termékkel kapcsolatban vagy szeretnél vásárolni, itt elérsz:

agi10@citromail.hu

Kép
 
 


Sziasztok

Hétfőn az egyik hallgatómnak nagyon fájt a torka másnap kölcsön adtam neki a first spraymet és ma pénteken reggel jött, hogy semmi baja mintha kicserélték volna pedig kedden már a füle is fájt ( ajánlottam oda is csöpögtessen )

Én is jó szívvel tudom ajánlani nagyker áron fél lt ami 1 évig is elég kb 4200 Ft.

moni0511@freemail.hu
 


Igen, tényleg nagyon sokmindenre jó. Picurkámnál már egyre több fronton vetem be: pelenkakiütés, esések után, vérzést másodpercek alatt elállítja, sajna már zúzódásunk is volt. Gyorsan és gyönyörűen gyógyul tőle.

És hát annyi az ára, amit nellibaba ír, mert olvastam több fórumon, hogy jóval drágábban szerzitek be.

Minden kisgyerekes anyukának melegen ajánlom, mert jön a nyár, rövidgatyó, horzsolás, napocska. És még nagyon jó a 30 faktoros krémük is. Én egy óvatos ember vagyok, mi már kenekszünk.

Kép
 
 

 
 

sziasztok,

én is ismerem és használom látom nem vagyok egyedül vele..a fiam egyenesen imádja és már elöre kidugj a nyelvét h ha éppen fáj a tork a be tudjam fujni neki.

üdv:Csilla

Kép

Kép

Kép
 


Csilla, lehet, hogy durva amit írok, de le akartam szoktatni a lánykámat a szopiról közel 2 évesen. Gondoltam befújom a mellem a first-tel, baja nem lesz tőle, de az íze talán kedvét veszi a cicitől. Hát nem. Láttam, észleli, hogy valami szokatlan íz vegyül a tejcihez, de nem adta fel, tehát elválasztásra például nem is olyan jó:-) . De sokminden másra igen!

Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó