Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Szívesen beszélgetnék olyan szülőkkel, akinek a gyermeke ezen a betegségen esett át!
 


Szia!

Két hete voltunk kórházban, 7ezer volt a trombocitaszáma, amikor bementünk, kis bevérzései lettek. 5 humaglobin infúziót kapott a 3 hónapos kisfiam. 470-es trombocitaszámmal jöttünk haza. Csütörtökön visszamentünk, mert lett 2 pötty az arcán, amiről nem tudtuk eldönteni, hogy petechia v. sem. Szerencsére nem az volt, 380e a volt a trombocitaszáma. Hétfőn újabb kontroll, uh.

Nálatok hogyan derült ki? Mennyi idős volt a baba? Hol laktok?

Üdv. Share
 
 


Szia!

Mi Pest mellett lakunk, az 1-es gyerek klinikára jártunk (most már a 2-esbe mert bezárták az osztályt)
Ti melyik kórházba jártok?
Az Én lányom 3 éves, neki is voltak bevérzései, de ekcémának hitték először, :roll: amikor már kórházba kerültünk, akkor reggel fogmosáskor már vérzett az ínye ez gyanús volt, így elvittük az ügyeletre!
Nálunk 6 ezer volt a thrombocyta szám!
Mi immunglobint kaptunk és 6hétig szteroidot kellett szedni!
Hetente kontrollra jártunk, most már „csak” kéthetente, és csak remélem, többé nem esik le a thrombocyta szám!!
Mindez februárban történt!

Én is volt, hogy vissza vittem a kórházba mert gyanús pöttyöket láttam rajta, szerencsére nem bevérzés volt, de egy ilyen esett után az ember már mindenre azt hiszi, hogy bevérzés!!!!!
:cry: :cry:
 

 
 

Sziasztok Lányok!
Az én lányom már 10 éves. 4 évesen a bárányhimlő hatására jött elő a betegség. 8000 volt a thrombocyta száma. Úgy vettük észre, hogy reggel,a mikor felébredt tele volt véraláfutásokkal. A pontszerű bevérzések már csak a kórházban tűntek fel. Hosszú ideig szedett steroidot és nagyon sok csontvelő vételünk volt. 1 év múlva egy kisebb vírusfertőzés ismét előhozta. Még súlyosabb formában.
Azért megnyugtatásképpen: 5 éve semmilyen tünete nem volt, nem betegesebb, mint más gyerekek és ugyanolyan aktív életet él. Gyakorlatilag kinőtte a betegséget!
Mielőbi gyógyulást kívánok Nektek!

Éva

Kép
 


Nagyon örülők, hogy írtál!! :D
Látod Én is ettől félek, hogy egy vírusfertőzésnél majd előjön újra ez a betegség! :cry:
Szeptemberben kezdhetné az ovit a kislányom, de nem tudom elengedjem-e, mert amikor ovis volt, egyfolytában betegeskedett, félek ez megint így lesz, és visszakerülünk a kórházba!
Február óta tünetmentes, fél évig egyáltalán nem mehet oviba, ha szeptemberig jók az eredményei akkor mehet (ne) csak nem tudom engedjem-e, jót teszek vele?
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó