Új privát üzeneted érkezett!

Augusztusban lesz 3 éves a kisfiam, nemrég derült ki, vagyis még csak feltételezés, hogy napallergiája van. Sajnos úgy tűnik, hogy nem csak a napsugárzástól, hanem ha melege van, akkor is kiütéses lesz. A napokban megyünk bőrgyógyászhoz, de addig is szeretnék beszélgetni hasonló problémával küzdő anyukákkal. Van e esetleg valamilyen ellenszere, az bezárkózáson kívül. :!: :?:

 


Szia!
Az én fiam is kiütéses a naptól és a melegtől is.Sőt az alsógatya alatt ahol még nagyobb a meleg ,most is kiütéses,de strand után a mellkasa is.De én figyeltem,hogy egy csomó gyerek ilyen,én ezzel nem megyek orvoshoz... :D :D
Vendég
 


Nálunk dettó. elég, ha meleg van, csupa kiütés a kisebbik lányom. én 50-es faktorú naptejet vettem,de létezik 100-as is, ami azt jelenti, h semmit nem enged át a krém a nap sugaraiból. ezen kívül hintőpor megelőzésre, ill. fenistil tünetkezelésre. én sem gondotam orvoshoz vinni, de kíváncsi vagyok, nektek mit fog mondani.
 
 

 
 

Sziasztok!

köszönöm a tanácsokat, és az ötleteket.
Éljen a magyar egészségügy június 7-re kaptunk időpontot. :twisted:
Elmegyünk az orvoshoz, mert szeretném tudni, hogy ez tényleg napallergia vagy valami egészen más.
Vettem 50+-os faktorú krémet, azzal lemszelem :D , meg kap calciumot ,és így mostmár napok óta tünetmentes.Egy nagyon picit jön csak ki a könyökén.
Nálatok a csupa kiütés mit jelent?
Mert Máté úgy nézett ki amint aki egy csalánmezőn hentengett volna...
Ez az egész allergia elég komplex , okozhatja talán lelki állapot is :!: :?: :roll: Pont azokban a napokban hagytuk el a pelenkát, lehet, hogy az is közrejátszott... :roll:

Mindenképpen megírom mit mondot az orvos!

 


Sziasztok!
Ok majd írd meg mit mondtak...Hát az én fiam nem néz ki úgy mintha "csalán mezőn hentergett"volna.. :D
Neki eggyértelműen látszik,hogy a meleg helyeken jön ki,és ahol nagyon sokat éri nap..Jön megy,este tele van reggelre nincs,én nem nyilvánitok neki jelentőséget.
Vendég
 


Sziasztok!

Azt hiszem nekünk is a melegtől lett kiütéseink.
A nyakán ,alkarján,nagyon picit a hátán de furi mert idén 2 éves de nem volt eddig ilyen.
Nektek is csak egyszet csak megjelent?
Mit használjak rá?
A héten megyünk oltásra majd megkérdezem a doktornénit is.
Köszi előre is a segítséget!!!
Sziasztok:Betti
 
 


Sziaszok.Hátha még ennyi idő után is segít ez próbáljátok ki ezt a babáknak bár nem nap ellen van de nagyon hasznos tapasztalatból tudomhttp://www.viszketesmentes.hu/
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó