Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tapasztalatokat szeretnék kérni,ill.egy jó gyermekfogászt találni!
2,5éves láyom alsó 2szemfogán világos füst színű elszineződés jelentkezett!Voltunk a gyermekorvosnál+2fogásznál is!Megállapítottál,hogy a fog nem szuvas,nem rossz (még jó,hiszen még soha, sem cukor,sem nyalóka nem volt a szájában,és a kezdetektől,napi2*mos fogat)csupán valami vitamin,vagy ásvány
többlet vagy hiány miatt alakulthatott ez ki!
Nem kalciumra gondolnak,mert az fehéres elszineződés,nem fluorra,mert állítólag az barnás elszineződés!
Sokkal okosabb viszont nem lettem,mert akkor mit vonjak meg tőle,vagy miből adjak többet,hogy ez ne terjedjen tovább???
Félek ha most nem is rossz a foga,ezzel a zománc sérül és a kis fog is elromlik!
Nagyon megköszönöm,ha valaki megosztja velem a tapasztalatát ill.jó gyermekfogászt tud ajánlani!

Kép

Kép
 
 


dr. Pesti Zsuzsa a XVI. kerületben az SZTK-ban (Jókai u.) rendel de fogad gyerekeket is! Félmaszek alapon dolgozik, de egy tündér. Lányommal a kezdetektől hozzá mentünk (ajánlották), mindent elmagyarázott, halk szavú, megmutogatja a dolgokat. Azóta én is hozzá járok (nem rólam mintázták a bátorságot), egyéként nem gyerekfogorvos, de sok gyerekfogdoki példát vehetne róla :wink:
 
 


Sziasztok.azt szeretném kérdezni,hogy járvalaki a Gyerek fogászati Klinikára?Mi a Pödör drnénihez jártunk aki nagy aranyos,kedves volt,de SAJNOS elmentt onnan.nem tudott senkit ajánlani,mert azt mondta sokan kilépnek onnan..Lányom most 4éves,rengeteg gyerek fogászaton jártam vele,de sehol nem engedte,hogy megnézzék a fogait.Itt a klinikán az elsö 3alkalom csakismerkedés volt utána 1fog ecsetelése,aztán 2,és igy tovább.A végén már ö kérdezte,hogy mikor megyünk az "aranyosdrnénihez"?!
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó