Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Azért nyitottam ezt a topikot, mert a napokban megismertem egy tündéri kisgyerkőcöt, aki születésekor agyvérzést kapott. Ő most 2 éves és novemberben mennek őssejtbeültetésre. Köztudott dolog, hogy ez nagyon drága beavatkozás (az első 2.500.000 Ft), ezért kérem azok segítségét, akik egy kicsit is együtt tudnak érezni egy beteg gyermek szüleivel, hogy segítsenek!
Nem pénzt kérek, hanem a talán már sokak által ismert műanyag üveg kupakjait!! Nem emlékszem pontosan, mit mondott az anyukája, de kilójáért pár ezer Ft-ot kapnak! Én is elkezdtem nekik gyűjteni, és ha ezel kicsit is tudok nekik segíteni, akkor már megéri!
Ha érez valaki magában hajlamot a megsegítésükre, akkor a kupakok elszállítását valahogy megoldjuk!!
Köszönöm mindenkinek, aki egyáltalán beleolvas ebbe a topikba!!

Üdv: Andy

Kép
 
 


Andy! Szívesen segítenék, de innen az ország túlsó végéből talán többe kerül eljuttatni a kupakokat, mint amennyit érnek. Tavaly az oviban gyűjtöttek egy szívbeteg kisfiúnak, és egész nyáron is gyűjtöttük itthon, van is egy cipősdoboznyi, de már nem gyűjti az ovi. Megkérdezzem, hogy gyűjtenék-e most annak a kismanónak, akiről te mesélsz? Esetleg a talira meg elvinnénk, amennyit sikerült összegyűjteni???

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
 
 


Köszi Gab!
Szuper lenne! A helyzet az, hogy a bátyámék az ország sok részébe járnak dolgozni, így ha valaki öszegyűjtene egy nagy adagot és pont arrafelé mennének el tudná hozni!! Én így gondoltam az elszállítást!! Tudom, sok időbe fog telni, mire egy nagyobb mennyiség összejön, de nekik a kupak(ill. a pénz amire beváltják mindig jókor jön, mivel jelzáloghitelből fizetik most a beültetést és a hiteltörlesztésre menne ez a pénz!)
Köszi a segítséget!
Andy

Kép
 
 

 
 

Nekünk van itthon egy cipősdoboznyi...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
 
 


Sziasztok!

Én sajnos kupakot nem tudok bevállalni. De mivel mással nem tudok, pénzzel beszállnék. Elvileg mindegy nem, hogy kupakot váltanak be, vagy annak az értékét küldöm?
Szerintetek?
Szívesen segítenék. Mi is lehetünk még bajban.
2004. őszi topikban sajnálatos esetek történtek nem is egy (haláleset), egyik egy anyuka volt, aki itthagyta a pár hós vagy hetes babáját, másik pedig egy apuka, aki a 8 hós kisbabát hagyta itt. Nekik gyűjtöttek számlára.
Ezt nem lehetne így?

És puszi és kitartás az ismerősödnek. Tudom, hogy nagyon nehéz lehet, illetve dehogy is tudom és nem is szeretném megtudni, de biztos nagyon sokan fognak mellé állni. Látod, már mi is gyarapszunk.

Erika

Kép
 
 


Hali!

Era!
Ahogy gondolod!!! Én azért nem kértem pénzt, mert így ismeretlenben, biztos, hogy sokan nem is hiszik el, hogy egy beteg kisgyereknek gyűjtenék! De ha te megbízol bennem, elkérem az anyukájától a bankszámlaszámukat és elküldöm neked priviben! Jó?
És nagyon köszi mindent!!!!!
Andy

Kép
 
 


Helló Andi!

Oké, de én nem tudok annyi kupakot gyűjteni. Ti kb. hány kilót gyűjtötök, és annak kb. mennyi lehet az értéke?
Na, jól van, nem kertelek, arra akarok kilyukadni, hogy ilyenkor mennyivel szokás segíteni. Még soha nem segítettem így, de nagyon szeretnék. Szerinted 10.000?

Másik topikba is írok Neked, csak most nagyüzem van itthon.

Erika

Kép
 
 


Szia Era!

Én még csak most kezdtem el gyűjteni nekik a kupakokat, mert eddig egy másik kisgyerek gyűjtőládájába raktam!!
Amúgy pénzbeli segítés, akármennyi lehet! Itt a szándék a fontos! Vagyis teljesen rád van bízva!!
Én is 10.000 Ft-ra gondoltam, mármint hogy ennyit adok neki + amennyi kupakot tudok gyűjteni!
A kupakokért elég keveset adnak! Valahogy így: 1 kb=2500Ft. Nade rengeteget kell gyűjteni 1 kg-hoz!!! Szóval ha így nézzük, persze, hogy jobb a pénz, de azt azért nem mertem kérni az ő nevükben!!!
Örülök, hogy van még olyan ember (mint TE), aki adna szívesen pénzt is!!
Pusz!
Andy

Kép
 
 


Andy!

Akkor írd már meg, hogy hová utaljam neked a lóvét! Mármint ha nem titkos a számlaszámod.

Ennyi pénzt szinte naponta, de kétnaponta biztos elköltök, úgyhogy még a lelkemnek is jól esik, hogy most jó helyre megy.

Era.

Erika

Kép
 
 


Era!

Inkább csináljuk úgy, hogy én elkérem a csajszi számlaszámát és egyből neki utalod a pénzt! Nem igazán szeretnék "közvetítő" lenni! Nem gond?
Andy

Kép
 
 


Oké, ahogy Nektek jó, úgy nekem is jó.
Küldd.

Erika

Kép
 
 


Mári! Vencelke!


Hová lettetek?????

Erika

Kép
 
 


Ó, ezt nem is ide akartam írni... :oops: :roll:

Erika

Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó