Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Barátnőm kislánya 4 éves és az utóbbi hónapokban nagyon sokszor felmarta a pisi a hüvelye fölötti részt. Csúnyán kipirosodik, és eléggé fájlalja is a kislány. Már kaptak rá többféle kenőcsöt, többek közt szteroidosakat is. Ezek általában segítettek, de néhány hét múlva megint előjött. Lehet hogy nem törli ki rendesen pisilés után ? Vagy valami allergia lehet? Most kamillás , cickafarkos ülőfürdővel próbálkoznak, talán ez segít. Volt valakinél hasonló probléma? Tudtok tanácsot adni?
Köszi
 
 


el kéne vinni gyereknőgyógyászhoz. lehet, h bakteriális vagy gombás fertőzése van, a szteroid egyikre sem gyógyszer. nálunk pl. azért volt gond a pisivel, mert kiderült, h hosszában össze van tapadva/nőve a kisajak és a pisi próbál utat találni magának. de ez is a gy. nőgyógyász ill. sebész asztala.
 
 


Nekem rengeteg ilyen problémám volt (saját magammal) emlékszem viszketett, fájt, vörös volt. Egyszerűen babakrémmel kenegettük 6-8 éves lehettem emlékszem rá jól. Egy idő után elmúlt. Nálam egyszerűen túl erős volt a pisim. Babakrémmel nem próbálták? Az ugyebár nem szteroid. Minden este vastagon bekenni meg púder rá az nem elég?
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó