Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

3 fiam van, a legnagyobb, aki most 6 éves, ismeretlen eredetű pervazív zavarral él. Olyan anyukák-apukák jelentkezését várom, akik hasonló cipőben járnak.
 
 


Sehol senki? :cry:
 
 


Szia!
Nekem a kislányommal vannak ilyen gondok.Mi járunk korai fejlesztésre,és logopédiára. :( Eszter november végén lesz 4 éves,még nem beszél.
Ti hova jártok ?

 
 

Szia szilveszter!

Mi már túl vagyunk az elején, egy sor vizsgálaton, stb-n, Mátéval a miskolci szakszolgálat előírására heti 2 órában foglalkozott ún. utazó gyógypedagógus óvodai foglalkozás keretén belül, heti 1-ben a helyi nevelésiben fejlesztő pedagógus.
Eszter egyáltalán nem beszél? Semmit? Érteni ért?
 
 


Szia!

Mi még nagyon az elején tartunk.3 hete voltunk hallásvizsgálaton,az tökéletes lett.Jövőhéten megyünk gyógypedagógushoz a hűvösvölgyi úti Vadaskert gyermekpszichiátriára,és szeptember környékén lesz nagyobb kiviszgálásunk valószínűleg ugyanitt autizmus spektrumzavar irányba.
Eszter néhány szót mond:mama,papa,pá-pá,hamm,de ezeket is csak elvétve,de jó helyzetekben. :( :( A megértéssel is gondjaink vannak.
Ti jártatok már a gekkoban?Mi most valószínű oda fogunk járni fejlesztésre.Ha jártatok,megírnád a véleményed róla?Előre is köszi!


Szilveszter: igen, jártunk Gekkoba, végső kétségbeesésemben, amikor még vívtam a harcom a helyi nevelésivel, hogy nem én vagyok agodalmas, meg nem a válás miatt iylen a gyerek, stb, stb, és nem akarták sem kivizsgálni, sem fejleszteni - így jutottunk el a Gekkoba.
Jó volt nagyon, szerettük, de azt ott is elmondják, hogy nem helyettesíti a szükséges fejlesztést, hanem kiegészíti. Egyébként rengeteget használt. Nem jártuk le a kurzust, ui. közben itthon is megkapta a szükséges fejlesztéseket, így a gekkot abbahagytuk.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó