Új privát üzeneted érkezett!

Amikor csak egy összefogás segíthet! Kép

Széplábi Virág
OTP 11773487-21285628

Amikor Virág megszületett, én voltam a legboldogabb anya a világon, aztán hirtelen csönd lett. Az orvosok azt mondták,”fogyatékos”, tolókocsiba kényszerülő gyerek lesz, szülés közben agyvérzést kapott. Mérhetetlen fájdalmat éreztem. Miért velem történik mindez? Aztán következtek a kemény és nehéz évek. 7év telt el, mögöttünk van már több műtét, rengeteg kezelés, gyógytornász, „csodamódszer”, és minden, amiről azt mondják „segít”. A negatív jóslatok ellenére Virág szépen fejlődik, csak a járással küszködünk. Csípőműtét a következő állomás, vagy SWASH (a dinamikus csípőkezelő ortézis célját szolgáló Standing, Walking And Sitting Hip (S.W.A.S.H.) ortézis) http://www.allardusa.com/pdf/swasheng.pdf kicsit barátibb, de az OEP nem támogatja százezres nagyságrendet, kellene nekünk fizetni.
http://toronto.kijiji.ca/c-buy-and-sell ... Z39042941- NEM OLCSÓ, DE JÁRNI FOG!
Mindent pénzzé tettünk, jelzálog a lakáson, de Virág, mindennél többet ér. Kérem, aki tud segíteni, SEGÍTSEN!, hogy Virág járhasson.
A legkisebb befizetett összeg is a fenti számlára Virág számára egy lépést jelent.
Köszönjük.
 


Nagyon szépen köszönöm mindazok segítségét, akik együtt éreznek velünk, nagyon sok bátorítást, kedves szót kaptunk.
A betegséget elfogadni nem lehet, mert ha elfogadjuk, akkor nem tudunk harcolni ellene, ilyen és hasonló bátorítást kaptunk.
Nem fogadjuk el, persze, hogy nem, és minden eszközzel harcolunk: gyógyfürdőbe járunk gyógytornára, gyógyúszásra, logopédushoz hordjuk, és itthon is állandóan masszírozzuk, tornáztatjuk Virágot.
Kétszer járunk speciális kezelésre, a Gézengúz alapítványba. Az alapítvány 1990-ben jött létre azzal a céllal, hogy korai, komplex rehabilitációs tevékenységgel lehessen a születéskor károsodott gyermekek és családjuk segítségére. Újszülött kortól végzik a fejlődésben veszélyeztetett csecsemők korai fejlesztését, gondozását, rehabilitációját egy komplex módszer alapján. A szakemberek (gyermekorvos, gyermek-neurológus, pszichológus, gyógytornász, gyógypedagógus, gyógytestnevelő, úszóedző) a gyermek egyéni igényeinek megfelelő programot dolgoznak ki, amelyet a fejlődés folyamán fokozatosan bővítenek, megtanultuk, ezt alkalmazzuk itthon is.
Az 1-2 hetes kezelés rengeteg pénzbe kerül, nem beszélve a különböző segédeszközökről.
Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, akik akár anyagilag, akár erkölcsileg támogattak bennünket. Köszönjük az egész család nevében.

Széplábi Virág
OTP 11773487-21285628
 


Kedves Szülők!

Én egy 24 éves, frissen végzett konduktor vagyok, nagy örömmel vállalnám csemetéjük fejlesztését minden nap, a reggel, illetve a délutáni órákban.
A fősikola alatt tapasztalatot szereztem minden korosztályban a központi idegrendszeri sérült gyermekekkről. ( Ataxia, Athetosis, Hemiplegia, Diplegia, Monoparesis, Tetraplegia/paresis...)
Korábban is dolgoztam már két családnál, ahonnan földrajzi okokból kifolyólag maradtam el, lévén, hogy külföldiek.

Érdeklődni a fodorlinda@gmail.com-on, illetve a 20-320-8484-es telefonszámon tudnak.

Tisztelettel:
Fodor Linda

Fodor Linda
konduktor

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó