Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jelenleg 4-ik babámat várom és 21.-ik héten találtak egy echondens nevü képletet a máján...
azzal biztattak-nak ,hogy születésére felszivodhat...
29heti uh-ig még a mérete nem változott 7X5 mm volt....
De viszont a 35 heti uh-n viszont 10X10mm ....
Sajnos senki nem tud többet mondani csak azt,hogy születése után kell egy hasi és egy májfunkciót nézetni...de nekem ez kevés...többet szeretnék tudni rólla...
Kismamik ha van akinek ilyen jellegü "betegséget" fedeztek fel babáján kérem ossza meg velem a tapasztalatait....mi is ez valójában...

köszönöm...

Kép
 
 


Szia Zümis!

Ilyenröl még nem hallottam, de ajánlok egy honlapot, hátha ott találsz valamit. www.betegmagzat.hu Nézd meg ott vannak orvos nevek, akiket esetleg meg lehet keresni. Másik lehetöség valamelyik budapesti Gyermekklinikán adott orvost meg kell keresni, akinek a profiljába tartozik ez. Ennyi jutott eszembe segitségképp. Google keresövel rákerestél az interneten?

Üdv, és minden jót kivánok a stületö gyermekhez is. Anna
 
 


A máján lévő echondens ami miatt olyan sokat aggódtunk!Szal a története mire megnézték:

A kórházban nem tudták megnézni így a gyermekorvos a elintézte,hogy hazamenetel napján a klinikáknál fogadjanak minket soron kívül. Ezúton is hála neki.
Szal ott megnézték és ez egy hemangioma.(érdaganat)ami hamar felszívodik szinte nyom nélkül max pár mész pötty marad utána .Kontroll uh -kra azért szükség lesz.DE hála nincs nagy baj.a 35 heti uh-n 1cmx1cm volt de a mostani mérésnél 5x7mm .Szal igaz az a része ,hogy felszívodik.

Kép
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó