Új privát üzeneted érkezett!

Leanyom ket napja lehupant a60cm-es agyrol a parkettara :oops:
Szervusztok Rea vagyok!Shona lanyom 7honapos magas agyrol estt le,valoszinuleg porges kozben,mert nem teljesen mellette volt es hatra a fejere meg a hatara. Vakummal sikerult szulnom tehat igy kis ideig nyujtott fej formaja volt,ami kesob annak rendje-modja szerint szepen ki kupalodott.Most ugy latom ,mintha egyik oldalt profilbol ismet nyultabb lenne,de ez nam az az oldalt ahol a dudorja volt.Esett uttan felkaptam,keservesen :cry: :cry: sirt,szopott,bufizett, mosolygott,majd letettem aludni a hitajaba feje alatt vizes pelussal,ennek koszonhetoen a dudlija sem eszre veheto.Nem veszek eszre rajta semmi rendelenesett,am ha ra gondolok,hogy feje majdnem...hibaztam :cry:
Seretnem tudni,hogy a kesobbiekben nem lesz-e vm. baj,belso serules vagy ilyesmi... :?:
Ha tudnatok valaszt adni,jobbat,mint a doki,vagy a vedono,akik szamomra nem eleg hitelesek,mert olyat mondanak,amit meg egy laikus,gyermektelen,normalis felfogasu ember is tudni vel. :?:
:oops:
Koszonom: :oops: Rea[/quote] :oops:
 


Szia Rea,

Talán már túl is vagy rajta, de ha mód van rá, vidd be az ügyeletre a kicsit, kórházba vagy klinikára, ahol meg tudják röntgenezni, hogy bevérzett-e valahol. Ez a fő kockázat.

Ezen felül azt tudnám így ajánlani, hogy ne tedd hintába egy pár hétig legalább a kislányt, és lehetőleg elsötétített szobában pihenjen. Mindenesetre védd az erős fény- és hanghatásoktól, biztos, ami biztos, mert ha enyhe agyrázkódást kapott, akkor annak kell idő, hogy helyreálljon. Ha úgy tapasztalnád, hogy rendszeresen, visszatérően fáj a feje, esetleg hány is, stb., akkor szintén menj vele orvoshoz, jobb ha látják.

Jobbulást a picinek!

Kép
 
 


Nagyon koszi a valaszod kisbuta :!: :D
Igen,in is jobbnak lattam meg mutatni.Am az orvos azt mondta,hogy nem tanacsolja a tovabbi vizgalatokat,hatarozottan azt mondta minden rendben.Eoszor ugye feltem dokihoz menni ,mert tiszta cikis,hogy azen hibambol ilyen megtortenhetett..
Azota Shoncim jol van meg tanult tapsizni,es ujabban rendese dallamosan dudolgat a Maszkabalra. :lol:
Neked gratula a babudhoz :!: :P
Szeretned majd tudni,hogy fiucska avagy leany :?:
Meg egyszer koszi,hogy irtal :!:
Kellemes pocak novogetest :!:
vigyazz Magatokra:Rea
 

 
 

Megértem, hogy magadra vetted az esetet, de egy gyerekkel a legváratlanabb balesetek történnek meg, nem lehet 100 százalékra bebiztosítani. De szerencsére, még jobban bírják a felnőtteknél. Én első nap úgy mentem óvodába, hogy teljesen össze volt törve az arcom, anyukám mondta is, hogy azon aggódott, hogy kijön a gyámhatóság megnézni, hogy bánnak nálunk a gyerekkel. Pedig csak minden tilalom ellenére felmásztam az éppen épülő házunk alapjára, vonatosat játszottam, ami addig rendben is volt, amíg rá nem jöttem, hogy a vonat tolatni is szokott, és letolattam a járdára: kb. 2 métert zuhantam a betonra, ennek megfelelő volt az ábrázatom az oviban. De maradandó nyoma nem maradt. :D

Még nem tudom, hogy fiú vagy lány, de nekünk mindegy, bármi lesz, a mi gyerekünk. Illetve ma a férjem azt mondta, reméli nem lány lesz, mert ha már látszik az orrcsontja, akkor biztos tőle örökölte a nagy orrát, ami egy lánynak nem túl szerencsés... :lol:

Minden jót nektek! (amúgy a tanácsokat nem én adtam, hanem a férjem, mert ő ilyen orvos-palánta.)

Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó