Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Meg tudná nekem valaki mondani, hogy milyen vizsgálatokból áll egy fejlődésneurológiai vizsgálat? Áprilisban kell vinnünk 5 hónapos kislányomat, mert nagyon nagy a kutacsa, és bár az orvos szerint ránézésre minden rendben van vele, azért szeretné megvizsgáltatni. Azokat az anyukákat is várom beszámolóikkal, akiknek ez a kutacs-téma okozott pár álmatlan éjszakát.

Kép
 


Sziasztok!

2 hét múlva lesz 5 hónapos a kislányom! Mindig is nagy volt a kutacsa. A 4 hónapos vizsgálatkor még másfélxmásfelet mondott a doktornő és,hogy még mindig nagy. Napi 2 vigantolt szed. Tiszta idegbeteg vagyok,mert félek,h valami baj van,mert volt a családban vízfejűség. A baba szépen fejlődig, gügyög, forog, üldögél. Én mégis nagyon aggódom. Köszönöm a segítséget!

Jah, és fejlődésneurológiára járunk rendszeresen szülési komplikáció miatt./ahol szerncsére eddig semmit nem találtak és remélem nem is fognak/ Ott mondták először,h nagy. Voltunk az álltalános nagy ultrahangon ahol a kutacsát nézték,de aztmondták minden ok
lizi83
Sásd
 
 


Ehhez sajnos nem nagyon értek, de nem lenne érdemes elmenned egy korai fejlesztő központba? Ott csinálnak szintfelmérést és ott segítenek, adnak tanácsot meg a kérdésedre is válaszolnak. Mi a XI kerületben voltunk, ott mondjuk kell fizetni 10 ezer forintot, de akkor megnézi neurológus, gyógytornász és gyógypedagógus. Hárman talán többet látnak vagy tudnak. Vagy esetleg nézd meg, nincs olyan online tanácsadó, aki tud válaszolni, hogy mekkorának kell lennie? Ne idegeskedj, ráérsz aggódni akkor is, ha baj van. Ha fejlődik, remélhetőleg nem lesz gond. Meg látták már sokfelé, hát azért csak észrevették volna, ha baj van, nem?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

 
 

Nézd, itt vannak orvosok, akik válaszolnak a kérdésekre: http://www.webbeteg.hu/szakertoink

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó