Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Tapasztalatokat,véleményeket szeretnék az említett intézményről.
A kisfiamat itt fogják műteni! :(
Bármilyen információ érdekel,de főleg az,hogy éjszakára bent maradhat e az anyuka a gyerekkel?
Vendég
 


Szia!

Mi egy hónapot töltöttünk az említett intézményben, de csak jókat tudok mondani. Sajnos nem maradhatsz bent éjszakára, de a nővérek nagyon megbízhatóak, így ha nehéz szívvel is, de nyugodtan otthagyhatod a gyermekedet. Egyébként ő mennyi idős? Az én fiam 15 hónaposan volt bent, gondolhatod, nekem sem volt egyszerű ott hagyni őt. Ja, ha vidékről jöttök, van anyaszálló, de annak elég húzós az ára (azt hiszem 3500 ft/éj). Mi Bp-i vagyunk, úgyhogy bejártam minden nap, ráadásul a karácsonyt is bent töltöttük.
Ha van kérdésed (orvosok, osztályok...), kérdezz nyugodtan.

Andrea
 
 


Sziasztok!

Az én lányomat is ott műtötték 2007 februárjában,mi nagyon meg voltunk elégedve a korházzal.Mi apukával a szemközti szállodában voltunk.
Andrea ti mikor voltatok bennt?

Üdv:Kriszta

Kép

 
 

Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy a lányom nem koraszülött mégis nyitott botalló vezetékkel született és már 2 éves múlt de még mindig csak az orvosokat járjuk de nem zárták be neki. Azt szeretném ha válaszolna olyan édesanya aki ugyan így volt és tud ebbe segíteni.
Előre is köszönöm.
beata1103
Nyíradony
 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó