Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyermekorvosunk, biztos, ami biztos alapon minden bajra antibiotikumot ír fel. Tudom, hogy nagyon sok gyermekorvos így van ezzel, kis rizikó, biztos hatás. Ha viszont később a sok antibiotikum kúra miatt lesz a gyerek szervezete legyengült, rezisztens a kórokozókkal szemben, az már nem az ő hibája, jön a "nem tudni mitől lehet, bármi kiválthatja" szöveg.
Én nem vitatom, hogy az antibiotikum egy igen fontos gyógyszer, de azt gondolom, hogy azt végső esetben kellene használni, nem havonta adni. Előfordult, hogy nem adtam be a gyereknek, amit be is vallottam a gyermekorvosnak, iszonyúan letoltak. Minden alkalommal lelkibeteg leszek, hogy tényleg jót teszek-e a gyerekemek, ha beadom.
Érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak, van-e más lehetőség virusos megbetegedés, mandulagyaulladás stb. kezelésére.
Orsi
 


Szia!

Szerintem keress másik gyerekorvost :) Nekünk is volt olyan aki ha kell ha nem nehogy felülfertőződjön antibiotikumot írt fel aztán nem bírtunk annyi protexin tenni hogy rendbe jöjjön a hasfájása úgy kikezdte a gyomrát szerencsétlennek.Találtunk másik dokit és láss csodát évente egyszer van olyan hogy kell antibiotikum...

Andi
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó