Új privát üzeneted érkezett!

SZERETNÉM FELHIVNI A FIGYELMETEKET A LOMBIK PROGRAMNAK VESZÉLYÉRE AMIRŐL SENKI NEM BESZÉL. RÖVIDEN LEIROM TÖRTÉNETEMET:KÖZEL 10 ÉV VÁRAKOZÁS UTÁN MEGSZÜLETTEK HARMADIK LOMBIKRA IKERFIAIM.A TERHESSÉG VISZONYLAG JOL TELET SENKI NEM VETTE ÉSZRE HOGY NAGY BAJ VAN AZ EGGYIK FIAMMAL.SZÜLETÉSEKOR DERÜLT KI HOGY NYELŐCSŐHIÁNY,JOBB TÜDŐ SZÜKÜLET /80%-OS/,VÉGBÉLHIÁNY OLDALÁN KAKIL EGY ZSÁKBA ,RÖVID HUGYCSŐ.34 HÉTRE SZÜLETTEK MEG A SULYUKKAL GOND NEM VOLT MERT RICSIKE 2400G ROLANDKA 2100 G-AL SZÜLETETT.AZ UTOLSO IDŐBEN KEDDENKÉNT 4D-RE JÁRTAM PÉNTEKENKÉNT A DOKI MAGÁNRENDELŐJÉBE.A LELETEIM SZERINT SOK VOLT A MAGZATVIZ DE EZEN KIVÜL NEM VETT ÉSZRE SEMMIT AZ ORVOS.SZÜLÉS UTÁN SOK ORVOST MEGKÉRDEZTEM HOGY LEHET -E A LOMBIK MIATT BETEG A GYERMEKEM IGAZÁBOL EGYÉRTELMÜEN EGGYIK ORVOS SEM TUDTA AZT MONDANI HOGY 100% A LOMBIK ALATT SÉRÜLHETETT A SEJT.DE AZT 2 GENETIKÜS ORVOS IS MONDTA HOGY A LOMBIK EGY KÉNYSZERITÉS A TERMÉSZET ELLEN.IGY OLYAN SAJTEK IS MEGTAPADNAK AMIK TERMÉSZETES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT KILÖKÖDÖTT VOLNA A SZERVEZETEMBŐL.ÉN TUDOM MILYEN FÁJDALOM HOGY VALAKINEK NEM LEHET GYERMEKE MERT ÉN IS ÁTÉLTEM EZT ÉS AZT IS TUDOM MILYEN BOLDOGSÁG EGY GYERMEK MERT A MÁSIK FIAM TELJESEN EGÉSZSÉGES DE ÖSZINTÉN MONDOM HOGY HA TUDOM HOGY BETEG LESZ A GYERMEKEM NEM JÁROK LOMBIKRA.MERT ISZONYÚ AZT NÉZNI HOGY A GYERMEKEM 3 ÉVES ÉS 9 MÜTÉTJE VOLT MÁR ÉS MÉG PÁR VÁR RÁ.AZ HOGY HAT HONAPIG LÉLEGESZTETŐ GÉPHEZ VOLT KÖTVE HÁROMSZOL VÁGJÁK FEL A MELKASÁT ,DROGFÜGGŐ LETT A SOK FÁJDALOMCSILLAPITOTOL / LEKELLETT SZOKTATNI ROLA/GÉGEMETSZÉST CSINÁLTAK NEKI HOGY LEVEGYÉK A GÉPRŐL,SZONDÁN KERESZTÜL TÁPLÁLOM MERT HIÁBA A SOK MÜTÉT IGAZÁBOL ENNI SZÁJON ÁT NEM IGAZÁN TUD.EZÉRT KÉREK MINDENKIT GONDOLJA ÁT MEGÉRI-E.PERSZE A FALAKON A RENDELŐKBEN AZ EGÉSZSÉGES GYEREKEK VANNAK KITÉVE ÉS LEHET 1000-BŐL CSAK 1 ILYEN GYEREK SZÜLETIK DE ANNAK AKINEK BETEGEN SZÜLETIK HATALMAS FÁJDALOM....................................
 
 


Fogadd teljes részvételemet a törtétek miatt!Sok kitartást neked és erőt, hogy viselni tudd a megpróbáltatásokat nap mint nap!
Az én fiam cisztás fibrózissal született 34 hétre.Ő 2 hónapot volt kórházban 30 cm vékonybelet távolítottak el ,neki is ki volt vezetve......tudom ez nem ugyanaz, de fogalmam van róla min mehetsz keresztül és persze az egész családod.
Még egyszer sok szerencsét és egészséget kívánok!
 
 


KÖSZÖNÖM GUZMÓ A JOKIVÁNSÁGOKAT!SAJNÁLOM AMI A FIADDAL TÖRTÉNT REMÉLEM MÁR NINCS SEMMI BAJ MEGGYOGYULT.VÉLETLENÜL NEM A BOKAYBAN FEKÜDTETEK A SEBÉSZETEN?OTT FEKÜDT A KISFIAM MELETT EGY KICSIKE FIUCSKA ÉS NEKI IS VÉKONYBELET TÁVOLITOTTAK EL.KÖSZÖNÖM HOGY ELOLVASTAD AZ IRÁSOMAT ÉS HOGY IRTÁL .TOVÁBBI JO EGÉSZSÉGET
 
 

 
 

Szia!
Nem a Bokayban voltunk......Most 14 hónapos, jól van bár meggyógyulni nem fog ebből a betegségből.Sajnos a genetikusok nem találták még meg a csodaszert.......de a remény hal meg utolsónak:))Elfogadtuk, hogy ez van és vele élünk.
Egy a fontos, hogy soha nem szabad éreztetni a kicsikkel, hogy betegek,másak::))
Sok puszi nektek, és ha könnyíteni akarsz a lelkeden,csak írj!
 
 


Ricsrol
Ezek szerint mégis igaz, hogy a lombik beavatkozás miatt is születhet beteg gyerek. Az én kisfiam is 34. hétre született 1400 grammal (3. lombik) nyelőcsőelzáródással. Borzasztó lenne leírni is amiken keresztülmentünk, szinte ugyanazok történtek velünk is ami veletek. Sorozatos műtétek, lélegeztetőgépen hónapokig, a fejlődésben teljesen le volt maradva, szondán át etetve. 22 hónaposan feladta :cry: .

Ezt sajnos sehol sem "reklámozzák", senki nem ismerte el, hogy a lombiktól ilyen is előfordulhat.
Kitartást, és nagyon sok erőt kívánok nektek!

Kép
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó