Új privát üzeneted érkezett!

Indul a fűtésszezon, jön a penész!!! A gyermekeink vannak a legnagyobb veszélyben, mert rájuk hatványozottabban hatnak a gombaspórák által kibocsátott mitoxinok. A gyerekek immunrendszere kevésbbé ellenáló az ilyen fajta külső behatásokkal szemben. Sajnos a gyerekorvosok is egyetértenek azzal, hogy évről-évre több gyermek lesz a saját lakásuk által okozott allergiának a szenvedő alanya. Sajnos ezeket a tüneteket csak akkor tudjuk véglegesen megszüntetni, ha a forrás okozóját felszámoljuk. Amennyiben az életciklusunkat továbbra is ebben a szennyezett környezetben folytatjuk, abban az esetben minden gyógyszeres kezelés, és más megoldások is csak tüneti kezelésnek minősűlnek. A probléma forrását kell megszüntetni! Ne szégyelljük, hogy penészes a lakásunk, mert ez nem a szegények betegsége, ugyanúgy előfordul a panelekben, mint a több szaz milliós házakban. Kimennek, mérnek, mérnek, elemeznek, számolnak, majd segítenek a végleges megoldásban. Őket hívd ha gondod van, nekem is megoldották a sújos gondjaimat!

www.allergen-kontroll.hu
 


mi még a penészesedés előtt, a magas páratartalomra használtunk elektromos páramentesítő gépet, ami végleg és hosszú távon kellően kiszárította az új házat, és nem alakult ki a penész.

"Elektromos páramentesítő bérlés" így kell keresni, kb 14 000 - 21 000 FT ( 2-3 hét) összegért végleges megoldás.
 
 


előző vagyok, http://www.paramentesitoberles.hu oldalon vannak jók, és szakmai tartalom is arról, hogy milyen problémákat orvosol egy elektromos páramentesítő
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó