Új privát üzeneted érkezett!

Kedves látogatók!
Én 23éves vagyok.4éve férjnél vagyok,kicsi lányom 1éves,Jázminnak hívják.18hetes terhes vagyok,aggódva,de nagyon várjuk már pici fiúnk/lányunk érkezését.
Azért nyitottam ezt a témát,mert mikor megszületett Jázmin,5hetesen vették észre nála,h streptococcus B-vel fertőződött,de már akkor elég rossz állapotba került:4 hét lélegeztetés,altatás,görcsök,nem is igazán biztattak,hogy egyáltalán életben marad.Azt mondták,ha mégis,(idézem)vízfejű,fogyatékos,nyomorék lesz!3 hónap után kikerültünk a kórházból.Túl vagyunk egy shunt-műtéten.Rendszeres kontroll,Dévénytorna,úszás,rengeteg törődés,és türelem....Sajnos látását elvesztette,de még vár ránk egy Pesti vizsgálat,hogy megállapítsák,hogy mennyit lát,mert hálistennek nem teljesen vakult meg,igaz,szinte semmi,amit lát.Körülbelül 7-8 hónapos bab szintjén lehet,látáshiány miatt elég nehéz tanítani neki dolgokat,mozgásban és értelmileg is láthatóan le van maraadva,de csodálatos érzés látni,hogy azt amire azt mondták soha nem fogjacsinálni,szinte egyik napról a másikra csinálja.
Várok mindenkit,aki tud a témában hozzászólni,vagy esetleg vele is történt hasonló,de az sem baj,ha csak úgy hozzászóltok!
Nagyon szivesen beszélgetek mindenkivel és érdekel mindenki véleménye,főleg aki tudja,hogy mire számítsunk a második babánál.
Üdvözletem mindenkinek[/b]
 


Láttam,már sokan megnézték a bejegyzést....
Boldog új évet mindenkinek!!!

"Mikor megszületik egy várva várt gyermek,
az élet dolgai új értelmet nyernek.
Apaszív,anyaszív dobban meg egy párban,
új fénnyel ragyognak a világra ők hárman."
(nemsokára négyen:D)
 


Sziasztok én egy lehendő apuka leszek és sajnos aggodom. Ugyanis ma kaptuk meg a 36-odik heti hüvely mintavétel eredményt és találtak benne streptococcus agalactiae-t holnap fekszik be a MÁV-ba ki tudják kezelni ezt szülésig?
 

 
 

Szia, nem kezelik ki, viszont a szülésnél intravénás antibiotikumot fog kapni a párod, így a baba védett lesz. A szülés után a baba füléből mintát vesznek, ha pozitív az eredmény, akkor ő is kap külön antibiotikumot. Nálunk így történt. Makk egészséges a gyerekünk.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó