Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
3hetes a lányom és csak anyatejen él. Eléggé hasfájós és az orvos beba ha szenzitiv tápszert irt fel neki amiböl egy nap 1dl-t kell odaadni nek minimum 8 adagban szoptatás után. Valaki tud valamit erröl a fajta tápszerről?
Elöre is köszönöm a válaszokat.
 
 


Szia!
Nálunk mindkét gyerek Beba HA start aktívat kapott. Van szenzitív is? Nem hallottam még róla. Furcsállom az orvos tanácsát, ha egyszer van anyatej, akkor miért a tápszerrel próbálkozik hasfájás ellen, mikor van jó pár más lehetőség is.
A kérdésed óta eltelt pár nap... Adtad végül a babának? Használt?
Mást nem is próbáltatok? (Espumizan, Infacol, tea?)

KépKép
KépKép
 
 


Olyan kár hogy ezek a fórumok nem mennek tovább hogy kinek milyen a tapasztalata. Nekünk csak most derült fel a fény voltunk doki bácsinál és elmondta, hogy azért fáj a babák pocaja mert nem tudják még feldolgozni a tejben a tejcukrot persze biztos sokat levegőt is nyelnek ami meg megint csak gázt okoz akárcsak a tejcukor ha lebomlik, de marha egyszerű a megoldás van cseppben olyan enzim (Colief)ami lebontja csak be kell adni evés előtt. Kicsit macerás de nagyon is megéri mert így nincs felfújódva nem sír keservesen. Remélem segítettem, én nagyon boldog vagyok most hogy végre tudom hogy tudom mi történik.
baba585
Budapest I. kerület
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

cron
XBabázz lazán! - Teakiadó