Új privát üzeneted érkezett!

17 hónapos a lányom, kb. 2 hónapja, ha nem több egyszer csak elkezdett velem aludni kint a nagyágyon. Születésétől fogva külön aludt, saját szobában. Semmi gond nem volt, letettem és már aludt is. Most az elmúlt napokban elkezdte, hogy most már nappal sem hajlandó egyedül aludni a megszokott helyén. Tegnap is megküzdöttünk rendesen egymással, hogy végül maradjon fekve és aludjon végre.
Iszonyatosan fáradt vagyok már, nem alszom normálisan, éjjelenként min. 5-10x felébredek, rám mászik, rúg, kapál stb. Amint elalszik és beviszem a szobájába, azonnal felébred és kapaszkodik, hogy ne tegyem le és mutogat kifelé, hogy Ő oda akar menni vissza, vagyis a nagyágyra.
Már mindent próbáltam, lefeküdtem mellé, de akkor meg azért kelt fel, hogy Ő is lefekhessen mellém. Ücsörgök az ágya mellett,,,,de csak azért sem alszik el. Ha meg igen, akkor felsír, hogy leellenőrizze, hogy ott vagyok-e valahol a közelben. Nem alussza végig a 2,5-3 órákat mint eddig, inkább gyorsan alszik keveset, nehogy valamiről lemaradjon. Ha azt mondom megyünk aludni, ezidáig sosem volt gond, már vihettem is a szobájába tudta miért megyünk oda. Most???????????? Ha azt kérem menjen aludni, azonnal felmászik az ágyamra és elfoglalja az Őt megillető helyet. Teljesen tehetetlen vagyok már, és iszonyatosan fáradt és kezdek kimerülni.
Olyan tanácsokat szeretnék kérni, ami bevált, gyors és hamar visszaszoktatja a lányom a saját szobájába, mert nem hogy magánéletem nincs, de már semmilyen életem nincs. A nap 24 óráját velem tölti és ha alszik, még Tv-zni se tudok, mert mozgolódik, forgolódik és látom, hogy zavarja, nem tud nyugodtan aludni. Ajánlottak fülhallgatót,,,de akkor meg Őt nem hallom... De ezt a megoldást sem szeretném választani, mert uram bocsááá,,,de nekem is jár a napi pár órás különlét...
Help...!!!!
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó