Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

3,5 hónapos kislányom van és kakilási gondokkal küzdünk. Az első oltásig minden működött rendesen, akár naponta többször is volt kaki a pelusban. Azóta ez a kakilás rémálom lett. Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy ez az oltással nincs kapcsolatban, de én mégis arra a dátumra tudom visszavezetni a problémák kezdetét. Eddig Infacolt kapott, mert már az első hét óta hasfájós volt. Az működött is. Majd az oltás után már nem használt, így kaptunk Laevolac-ot, amire azt az infót kaptuk, hogy 1 hónap alatt beállítja a kakit. Az elején még működött is, de kb. 3 hét múlva már semmit nem használt. A kislányom pedig egyre nyűgösebb, ha már napok óta nem kakilt, és az evés mennyisége is egyre kevesebb. Anyatejes. Majd javasolták a kamillateát jó cukrosan, első alkalommal használt csak. Iszunk édesköményből főzött teát naponta. Majd kipróbáltuk a baracklevet, ami szintén csak az első alkalommal használt. 5 naponta járunk a gyerekkórházba, hogy tudjunk kakilni. Volt hasi uh is, ahol látszott, hogy totál tele vannak a belek széklettel és csak akkor jött ki, ha a doktor bácsi felnyúlt, de akkor a pelenka csordulásig teleszaladt. A széklet folyékony. Próbáltam a szélcsövet is, de a sebészek szerint azt nem szabad használni. Mit sem kell mondanom, hogy nekünk az nem használt.
Állandóan próbálkozunk nyomni a kakit, de nem jön ki. Így a 3-5. napon már nyűgös a gyerek és alig eszik.

Mit tanácsoltok? Van valakinek hasonló tapasztalat?

köszönöm!
leazoe
Budapest XIII. kerület
 
 


Szia!

A széklettel kapcsolatos lelki háttér a megtartás-elengedésről szól keress fel kineziológust valószínűleg a baba nem is kell hozzá csak te. :)
Ha egyszerűbb megoldásra vágysz akkor meg anyatejbe lehet keverni restore-t ez por állagú és rendbeteszi a kakilást, lehet kapni gyógyszertárban DB-ben is.
Remélem segít!

Andi
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó