Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én most regisztráltam fel erre az oldalra és segítséget szeretnék kérni!

Kislányom Jázmin, akit a képen is láttok az öccse Gergő mellett, zavartalan terhességből született 2008-ban. Fél évesen feltűnt, hogy nem fejlődik rendesen mint a többi gyerek :( . Az orvosok annyival elintézték, hogy csak lusta és majd fejlődni fog Ő is legyünk türelmesek. Azért elkezdtük Dévényes tornára hordani a városunkban Százhalombattán. Aztán sajnos jöttek az epilepsziás rohamok 1,5 évesen és a sok kórház, meg vizsgálat.
Ami után tavaly nyáron két éves korára kiderítették, hogy lissencephaliával született tehát az ún:"sima aggyal" vagyis a mi gyönyörű kis tündérünk örök életére értelmi fogyatékos lesz. Az orvos elég durván közölte velünk, hogy már nem műthető későn lett észlelve a betegség és örüljünk, ha 16 évesen még nem nekünk kell tisztába tenni a lányunkat. Ennyivel el is intézte a dolgot. Nem mondott el semmit, mit várhatunk, mit tehetünk stb.
Azóta is járunk speciális tornára és úszásra.
Szeretném megkérni a kedves tagokat, hogy aki hasonló problémával küzdő szülő kérem írjon nekem, hova fordulhatok fejlesztésért ( torna, úszás, bármilyen fejlesztő terápia, őssejt beültetés ..stb.).
Jázmin igazi küzdő szellem lassan már járni fog, egyedül iszik, többségében mindent megért és megcsinál amit kérsz tőle.
Viszont az epilepsziás rohamoknál, ami még mindig sűrűn van borzasztó látni ahogy szenved.
Előre is köszönök mindent!!!
Hátha a Ti segítségetekkel el tudunk végre indulni a gyorsabb fejlődés útján!!! :cry:

Anikó
honey29
Százhalombatta
 
 


Honey!

Körbenézek, megkérdem a Kölöknetes szakértőket, hátha tudnak valami okosat mondani. Bele fog telni egy kis időbe, de addig is hátha jelentkezik még valaki.

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó