Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kisfiam 2006-ban 90%-os légcsőszűkülettel született.Az 5 éve alatt sokat voltunk,vagyunk betegek.Nekünk anno azt mondták nem növi ki sohasem.Szívesen beszélgetnék olyan anyukákkal akiknek már nagyobb a gyerkőcük,mint az enyém,hogy mi a tapasztalatuk.De természetesen olyan szülőkkel is szívesen beszélnék akiknek kisebb a gyermekük.Én nagyon bízom benne,hogy kinövi,de minden orvos mást és mást mond.
Köszönöm:Ildikó

Ildikó
ildi7805
Tiszakécske
 
 


Szia Ildi! Kata vagyok!Petrának a kislányomnak 70%-os légcsőszűkülete van.Nálunk 2008-ban diagnosztizálták,nekünk is azt mondták nem növi ki soha a műtétet nem támogatják.Nem tudom mi lesz,hogy mire készüljek,mi lesz az óvodában az iskolában?Én nagyon aggodon emiatt!úgy érzem valamit nem mondanak el az orvosok!Nekem azt is mondták,hogy ez egy nagyon ritka betegség.Most 4 éves a Petra óviba még nem járunk,félek attól ha bekerül mindig beteg lesz.Ti jártok óviba vagy suliba?Jó lenne hosszasabban is beszélgetni. _ _ VÁROM MIELőBBI VÁLASZOD:Kata[/i]
Vendég
 


@ildi7805:


Sziasztok!

Szeretném, ha egy kicsit felpezsdülne ez a téma, vagyis a légcsőszűkületes gyermekek.

Tapasztalatok, tanácsok, vélemények.
Mi 50%-os szűkülettel születtünk. Szeptemberben kezdte az óvodát, de már 3 hete beteg. Eddig 6x voltunk orvosnál(gyerek, pulmonológus). Ma be kellett mennei a kórházba annyira köhögött. ott azt mondták, hogy vegyük ki az óvodából.

Milyen tapasztalataitok vannak. Ki mit csinál. Segítsük egymást. olyan kevés infó van erről a témáról.

Üdvözlettel:

Hajni
hajni81
Táborfalva
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó