Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Babanet fórumlakók!

23 éves a Corvinus egyetemen tanuló kereskedelem és marketing szakos hallgató vagyok és segítséget szeretnék kérni az egyik tárgyunk (marketingkutatás) keretében felmerült probléma megoldásában. 6 fős csoportokat kellett alkotnunk és azt a feladatot kaptuk, hogy úgynevezett "fókuszcsoport" keretében keressünk meg és válasszunk ki 6-8 várandós és/vagy kisgyermekes anyukát, akik szánnának az életükből 1-1,5 órát arra, hogy egy kötetlen beszélgetés keretében természetes alapanyagú, úgynevezett "Bio" babaápolási szerekről folytassanak beszélgetést egymással, illetve osszák meg tapasztalataikat a csoportunk egyik tagjának (természetesen nem fiú lesz az) "moderálásával".


A feladatunk célja, hogy felmérjük, hogy az életük éppen ebben a stádiumában tartó nők, hogyan vélekednek erről a témáról, milyen tapasztalatokkal rendelkeznek, nekünk pedig ezeket az információkat összegeznünk kell, illetve egy 15-20 oldalas kutatási anyagban le kell vonnunk a konzekvenciákat. Mivel diákok vagyunk, így sajnos nem tudunk felajánlani semmiféle honoráriumot a segítségért cserébe, csupán azt tudjuk biztosítani, hogy a gyakorlóanyukák és még épp az érkező babát váró jövendőbeli anyukák, nyugodt környezetben megoszthatják egymással tapasztalataikat, megismerhetik egymást, illetve beszélgethetnek olyan témáról amely nagy valószínűséggel komolyan foglalkoztatja őket jelenleg.


Mivel a 20 éves korosztályt erősítjük, így hatalmas falat nekünk ez a feladat, mivel az ismerősi körünkben szinte egyáltalán nem rendelkezünk ilyen jellegű kapcsolatokkal, így nagyon nehezen tudjuk felvenni a kapcsolatot a kismamákkal. Nem tolakodni vagy zavarni szeretnénk őket mindenféle "termékbemutatóval" vagy hasonló "házalással", csak az iskolai feladatunk megoldásához próbálunk segítséget szerezni. Aki úgy érzi, hogy egy részről szívesen segítene nekünk ebben, más részről pedig kíváncsi mások praktikáira, véleményére, mindennapi gyakorlatára e témában, az kérem küldjön az e-mail címemre egy levelet, hogy elküldhessem számára a konkrétumokat:

srkovacsd@gmail.com

Azoknak akik végigolvasták a kisregényemet de nem keltette fel az érdeklődésüket a téma, köszönöm szépen hogy szántak ránk 2 percet az életükből! :)

Kovács Dávid
ridavee
Budaörs
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó