Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyermekszemészt keresünk Budapesten, és tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy mire érdemes odafigyelni a választás során. Nálunk a családban is voltak/vannak szemproblémák, de például édesanyám szemésze, akivel ő nagyon meg volt elégedve engem úgy megygötört gyerekként, hogy azóta se sikerült megkedvelnem egyetlen szemészt sem. :D Szóval várnánk a tanácsokat, akár szakemberektől is. :)

Elsőre mi a Diamond Optikát néztük ( http://www.diamondoptika.com/ ), a doktornővel már találkoztam személyesen és nagyon szimpatikus, illetve azt már elsőre leszűrtem, hogy vérprofi a szakmájában (külön gyermekszemészettel is foglalkozik az optikájában), de azért mielőtt elmegyünk szeretnénk tájékozódni. :)
 
 


Szia! Én csakis a Heim Pál szemészetét javaslom. Én oda hordom a gyerekeim. Egyikük szemüveges (1 évesen kapta), -6,+2es a szeme, és tompalátó. A 60%-os látását már 80-85%-ra javították a helyes kezeléssel.
Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
 
 


@abbey:


Köszönöm a választ :)
Időközben már elmentünk a Diamond Optikába, mert közben a párom is bejelentette, hogy húúú hát neki is biztosan van valami a szemével, ki kell vizsgáltatni (persze kiderült hogy semmi baja, tökéletes a látása :D) Szóval családi kedvezménnyel mindannyiunkat megvizsgálták és a gyerkőcök is sokkal jobban viselték a "megpróbáltatásokat", így hogy anya meg apa is átesett rajtuk. :) A doktornő pedig valóban nagyon kedves és nagyon profi. Mi elégedettek vagyunk. :)
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó