Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! 


A gyerekorvos Colief cseppet ajánlott a babámnak. Ismeritek, használtátok, van vele tapasztalatotok? Pontosan hogyan kell használni? Anyatejet kap a picikém, ha belecsepegtetem, utána kell várni valamennyit, vagy rögtön megkaphatja? Köszi a segítséget!

 
 


@deniko25:


Szia!
mi használtuk, és segített. Mi azér kaptuk mert nem tudta lebontani az anyatejben lévő tejcukrot a szervezete, a colief segít ebben. Szoptatás előtt egy picit lefejtem az anyatejet és abba csepegtettem, annyit amennyi meg van adva. és nem kell rá várni, azonnal kaphatja!
kamellus
Budapest VII. kerület
 
 


Kisfiamnak a colief csepp segített amikor görcsös hasfájása volt. Egyszerű használata miatt és mert segít megérte megvenni.
vzozzi
Budapest XXIII. kerület
 
 

 
 

Nekem ikreim vannak, mindketten hasfájósak voltak. A colief csepp segített nekünk nagyon sokat. Egyszerű volt az alkalmazása is, és szerencsére 3napon belül érzetük a hatását.
barbykat
Budapest VII. kerület
 
 


Kislányomnak kólikás hasfájásra a doktornő javasolta a colief cseppet. Mivel előtte próbálkoztunk már mással nem sok reményt fűztem hozzá, de aztán kipróbáltuk és bevált. Pár napon belül elmúlt a görcsös hasfájás.
lilike2015
Budapest XXII. kerület
 
 


Jó látni, hogy a coleif csepp nemcsak nekünk segített, hanem másoknak is. Minálunk tavaly volt probléma a hasfájás, először biogaival próbálkoztunk, de az nem segített, utána kezdtük a colief cseppet, ez már a második nap hatott.
 


Colief csepp az egy csoda. Hasfájásos olt a kislányom, ezt kapta rá és használt segített.


Colief csepp és gripe water baby használt nekünk
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó