Kedves Ancsi71 és Dia!
Köszönöm a hozzászólásotokat, nagyon örülök, hogy megpróbáltatok segíteni és hogy végül mégis csak észrevette valaki ezt a topikot is!
Azóta már gyûjtöttünk tapasztalatot, sajnos, bár elég hamar hazaengedtek bennünket, még aznap délután!
Kellemesen csalódtam az elhelyezéssel és az ellátással kapcsolatban is, hiszen csak egy kislány volt rajtunk kívül a 2 ágyas szobában, akit aznap szintén elengedtek.
Ráadásul volt "protekciós" kórházi ágyam is, amit szerencsére nem volt alkalmam használni és ételt is kaptam, ami annak volt köszönhetõ, hogy szoptatok!
Ezzel szemben mások 8 ágyas kórteremben töltötték az éjszakákat, ahol csak széken tudtak aludni gyermekük mellett! Nekem ez napi 800 forint volt, amit ráadásul még nem is kellett rendeznem, gondolom majd a zárójelentéssel együtt megkapom a számlát is.
Viszon ez mind szinte röhejesen egyszerû ahhoz képest, ami ezek után következett..
Azóta már túl vagyunk egy CT-n is, amit altatásban végeztek, Dia, gondolom Te is tudod, hogy ez milyen rossz egy babánál!
Egy héttel késõbb pedig már végre(?) megtudtuk az ereményt, ami érdaganat a kislányom arcán.
Úgyhogy ez a nagy helyzet...
Köszi a segítséget, sziasztok!
Ha van kedvetek, még írjatok!