Új privát üzeneted érkezett!

Lanyok !

Talakozott e mar valaki olyannal hogy viz legyen a gyerek herejeben?A noverem kisfianak szuletese ota viz van a herejeben,hol megduzzad hol lelohad.De altalban a hereje olyan kisebb tojas nagysagu.Az orvosa azt mondta hogy majd felszivodik de azota sem tortent valtozas.
Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata akkor kerlek irjatok!
Bibi29
 


Nálunk is ez volt.Nem a herében, hanem a herezacskóban van víz, és valóban felszívódik magától. Nálunk több hét volt. Azt hiszem, van egy kis köze a heresérvhez, azaz utólag úgy rémlik. Jó, ha orvos folyamatosan látja.
De felszívódik, nyugi:D
Névtelen
 


Bibi29 (nwem Bíborka vagy váéletlenül, akinek Sugi a nővére?)
Kismamában olvastam anno egy jó tippet: ujjnyi vastagra hengergetett zsebkendővel, ruhával, (tamponnal, hehe) alulról meg kell támasztani a zacsit. Akkor könnyebben szívódik fel. Később erre a tanűácsra több viszontválasz is érkezett, amiben írták hogy nagyon jól bevált.

Zsóka
 
 

 
 

hydrokele a hívatalos neve
BCsK
 


Vizsérv, nálunk is volt, elmúlt magától.

Ildi
 
 


Bibi,
Az a jobbik eset, ha szuletese ota ott van. Akkor van esely arra, hogy felszivodik. 2-3 eves korig szoktak vele varni azt hiszem.
Az en kozepso fiamnak 2 es fel evesen alakult ki a vizserve, akkor viszont mar ugy kezelendo, mint a serv, vagyis mutet.
Ha muteni kell, akkor sem kell ketsegbe esni, meg aznap hazaengednek, es altalaban a szulot viseli meg jobban, nem a gyereket! Legalabbis nalunk igy alakult!

Zsuzsi
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó